ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλφειός-Ηλειακός Β.0-0: Μοιρασιά χωρίς τέρματα

  • 8
    Shares

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αλφειός και Ηλειακός Βαρθολομιού στο Επιτάλιο. Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με πολλή τακτική, δεν είχε τέρματα και έτσι η λευκή ισοπαλία ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Ο Αλφειός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπόρεσε όμως να βρει διαδρόμους απέναντι στην καλά οργανωμένη ομάδα του Βαρθολομιού.

Ο Αλφειός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 40’, όταν ο Μάζης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κολίντζα, με τους Πράσινους του Βώλακα να διαμαρτύρονται για τράβηγμα και για πέναλτι. Ο Ηλειακός, είχε καλές στιγμές  στο πρώτο ημίχρονο με τον Κουλούρη και τον Π. Τσουκαλά. Στο 65’ ο Αλφειός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τεκερλέκη, επειδή σύμφωνα με τον διαιτητή ανέκοψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ, απόφαση η οποία αμφισβητήθηκε και αυτή από τους γηπεδούχους. Στο υπόλοιπο του ματς δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο και μοιραία φτάσαμε στο τελικό 0-0.

Αλφειός: Τσάμπρας, Δρογγίτης (55’ Πεσκελίδης), Λιαμπότης, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Καλαντζής (75’ Καλομοίρης), Πρίφτης, Αγριδιώτης, Μάζης, Γκουβέρος

Ηλειακός: Κολίντζας, Μπελεκούκιας, Χατζηγιάννης, Γιούλης, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης (65’ Λόξας), Δ. Τσουκαλάς, Π. Τσουκαλάς, Κορκός (75’ Μπινιάρης), Κουλούρης (85’ Τσιράκης), Αντωνάτος (46’ Ραυτόπουλος).


  • 8
    Shares