ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλφειός-Κουρτέσι 1-0: Κρατήθηκε «ζωντανός» για την τετράδα στο 84΄!


Ο Αλφειός είναι μια ομάδα η οποία δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Το Κουρτέσι με τον Μιχάλη Παπουτσή είναι μια ομάδα η οποία δίνει τρομερή έμφαση στην αμυντική λειτουργία και χτυπάει στις αντεπίθέσεις. Δεν ήθελε και πολύ να γίνει αυτό που έγινε σήμερα. Να κρατούν οι Βουπράσιοι το αποτέλεσμα μέχρι το 84΄, οπότε και ο Αντώνης Πρίφτης χάρισε τη νίκη στον Αλφειό. Μέχρι εκείνο το σημείο βέβαια ο Αλφειός είχε την πρωτοβουλία, είχε δοκάρια, χωρίς να μπορέσει να παραβιάσει την εστία του πρωτοεμφανιζόμενου νεαρού Νίκου Τριχά, πρόσφατο απόκτημα από τη Δόξα Νέας Μανολάδας.

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, όμως το ματς είχε τη δική του κρυφή γοητεία.  Ο Αλφειός δεν μπόρεσε να ανοίξει νωρίς το σκορ, έχασε δυο τετ α τετ με τον Μάζη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Τριανταφύλλη  στο 40΄(γύρισε η μπάλα στα χέρια του Τριχά), αλλά και τον Αγριδιώτη στο 68΄. Το Κουρτέσι, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αλφειό, όταν στο 25΄, είχε δοκάρι με πλασέ του Τσιχλιά, αφού πρώτα βρήκε τη μπάλα ο Τσάμπρας. Μεγάλη στιγμή είχε και στο 60΄η ομάδα του Κουρτεσίου, με πλασέ του Αντωνόπουλου άουτ, σε τετ α τετ από κάθετη πάσα του Τσιχλιά.  Για να φτάσουμε τελικά στο 84΄, οπότε και ο Αλφειός, έπειτα από κόρνερ, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μπάλα δεν βγήκε από την περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Κουρτέσι, παραλίγο να κλέψει τον βαθμό, όταν είχε σουτ με τον Κυριαζή το οποίο έφυγε ξυστά άουτ.

 

Αλφειός: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Καλαντζής, Πρίφτης, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Μάζης, Αγριδιώτης, Τριανταφύλλης (85΄ Παπανδρέου), Νικολόπουλος, Πεσκελίδης (83΄ Καλομοίρης).

Κουρτέσι: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος (60΄ λ.τρ. Γκούσκος), Καραχάλιος, Αλ. Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης, Κυριαζής, Τσιχλιάς, Κόσκορης, Αντωνόπουλος.