ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλφειός-Κόροιβος 3-1: Διατήρησε την ελπίδα «ζωντανή»

  • 28
    Shares

Τις όποιες ελπίδες για είσοδό του στην πρώτη τετράδα διατήρησε στο ακέραιο ο Αλφειός, ο οποίος έκανε το καθήκον του και επιβλήθηκε με 3-1 του Κοροίβου, σήμερα στο Επιτάλιο.

 

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μέχρι να ανοίξει το σκορ, έμοιαζε με δυνατό «γρίφο».  Αυτός λύθηκε στο 44΄, όταν ο Αλφειός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Αγριδιώτη από κοντά, έπειτα από διαγώνιο σουτ του Τριανταφύλλη και απόκρουση προσωρινά του τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Αλφειού, ο οποίος είχε και καλές ευκαιρίες. Στο 57΄ο Τριανταφύλλης με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-0. Ο Κόροιβος μείωσε στο 76΄με τον Μάκη Νικολακόπουλο, έπειτα από ασυνεννοησία των γηπεδούχων. Ο Αλφειός έκανε το τελικό 3-1 στο 82΄με τον Αγριδιώτη, έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή. Ο Κόροιβος έχασε ευκαιρία στο 92΄με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο να μειώσει σε 3-2, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αλφειός: Τσάμπρας, Πρίφτης (80΄Λυμπερόπουλος), Δρογγίτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Μάζης, Τζουβάνι, Τριανταφύλλης, Νικολόπουλος (75΄Καλομοίρης), Αγριδιώτης.

Κόροιβος: Πανόπουλος, Ρωμαίος, Τόλλιας, Νταρζάνος, Σπηλιόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (68΄Παπανδρέου), Ψάρρης, Μαρνέρας (75΄Αλεξόπουλος), Βλασσόπουλος (68΄Γαλάνης), Γαλανόπουλος, Νικολακόπουλος.


  • 28
    Shares