ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλφειός-Νίκη: Πρώτα θα λύσουν τις κυπελλικές… διαφορές!


Αλφειός-Νίκη Τραγανού, αύριο στις 3μ.μ. στο Επιτάλιο. Το πρώτο απο τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια αυτή την εβδομάδα (το Σάββατο στο Τραγανό θα διεξαχθεί το δεύτερο, για το Πρωτάθλημα). Οι δυο ομάδες, όπως όλα δείχνουνμ θα δώσουν σκληρή “μάχη” για μια θέση στην τετράδα του Πρωταθλήματος. Πρώτα όμως πρέπει να λύσουν τις κυπελλικές… διαφορές τους αύριο, ώστε να δούμε ποια από τις δυο θα πάρει την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου. 

 

Δυο εξαιρετικές ομάδες, σφιχτές αμυντικά, υπόσχονται ένα ζευγάρι αμφίρροπο, στο οποίο δύσκολα θα ξεχωρίσει η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Οι δυο ομάδες μάλιστα, έχουν παρουσίες σε Τελικούς τα τελευταία χρόνια, με τη Νίκη να έχει κατακτήσει τον τίτλο το 2014.

 

Χωρίς Μανέτα, Πεσκελίδη ο Αλφειός 

Ο Πεσκελίδης προέρχεται από τραυματισμό και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, οπότε δεν υπολογίζεται. Μοιρασμένες οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Αβραμόπουλος, ο οποίος πάντως επιστρέφει. Μια σειρά από προβλήματα απουσιών, δυσχεραίνουν το έργο του Κώστα Μπακάλη, ο οποίος έχει 15 ετοιμοόλεμους παίκτες, καθώς λείπει και ο Μανέτας ο οποίος αποβλήθηκε στο Πρωτάθλημα. “Έχουμε διαβάσει τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, μένει να δούμε αν στο γήπεδο θα μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε. Κι αν όμως δεν τα καταφέρουμε, δεν θα απογοητευτούμε“.

 

Στα πλάνα της Νίκης ο Γεωργιόπουλος

Η Νίκη Τραγανού, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Αλεξης Γαλάνης βλέπει τον Γιώργο Γεωργιόπουλο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι αυτό. Κάποιο άλλο απρόοπτο δεν έχει παρουσιαστεί και κατά συνέπεια η Νίκη θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης

Το ματς θα διευθύνει ο Θανάσης Γκατζόπουλος, με βοηθούς διαιτητές τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Λιάπη. Η σέντρα θα γίνει στις 3μ.μ. και σε περίπτωση ισοαλίας θα έχουμε ημίωρη παράταση. Αν χρειαστεί θα πάμε και στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκειθεί, θα αντιμετωπίσει σε διπλό ημιτελικό, τον Παμβουπρασιακό.