ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλφειός: Χωρίς τον παίκτη-αποκάλυψη απέναντι στον Ενιπέα

  • 23
    Shares

Χωρίς τον Λεντιόν Κανάνι θα παραταχθεί ο Αλφειός στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ενιπέα. Ο εξαιρετικός νεαρός εξτρέμ του Αλφειού, ο οποίος μέχρι τώρα είναι η αποκάλυψη στο φετινό Πρωτάθλημα για τους Πράσινους, θα λείψει από τα δυο τελευταία παιχνίδια για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι πολλές απουσίες, τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τον Αλφειό, σε συνδυασμό με την απώλεια κάθε ελπίδας είτε για τον τίτλο, είτε για κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, είναι λογικό να δυσκολεύουν πολύ το έργο των Πράσινων στα έως τώρα παιχνίδια. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν το Σάββατο, όπως εξάλλου έκαναν και σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, δεν είχαν το αποτέλεσμα. Εκείνο το οποίο λείπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή, είναι το θετικό αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο και θα προσπαθήσει να κάνει στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Ο Αλφειός εξάλλου, δεν έχει χαριστεί σε κανέναν και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και τώρα. Στο μεταξύ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα τόσο προχωρημένο χρονικό σημείο της σεζόν, βοηθούν τους παίκτες να λάβουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν. Μέχρι τώρα, ο Λύσσανδρος Τζαβάρας επιχειρεί να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες οι οποίοι ακολουθούν ανελλιπώς τις προπονήσεις.


  • 23
    Shares