ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

ΑΛ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: Οφειλόμενη ενημέρωση Νο10


ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο10

ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ..

ΠΕΡΑΣΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ….ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

  1. <<ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Κ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ>> π/υ : 000,00€ με χρηματοδότηση από το  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ  (ΠΔΕ 2018)     – ΣΑΕΠ 001  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που περιλαμβάνει παρεμβάσεις εντός του Δημοτικού Σταδίου Γαστούνης και συγκεκριμένα στην αποπεράτωση του χώρου αποδυτηρίων κάτω από τις κερκίδες, αποπεράτωση επιχρισμάτων μανδρότοιχου και στην εγκατάσταση συνθετικού δαπέδου (ταρτάν) στον αγωνιστικό χώρο.

ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

  1. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ Δ.Κ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ» π/υ 190.000,00€ με χρηματοδότηση από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ). Με την προτεινόμενη πράξη προβλέπεται η κατασκευή μονόριχτου μεταλλικού στεγάστρου διαστάσεων 62,00μx8,20μ για να στεγάσει τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Γαστούνης του Δήμου Πηνειού. H προτεινόμενη πράξη έχει στόχο τη βελτίωση των εν λόγω υποδομών, και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.

ΝΕΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

  1. <<ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ Δ.Κ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ>> π/υ 74.000,00 € με χρηματοδότηση από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ         – ΣΑΕΠ 001  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με την προτεινόμενη πράξη θα γίνουν παρεμβάσεις εντός του Δημοτικού Σταδίου Τραγανού  οι οποίες έχουν ως στόχο την αισθητική, και λειτουργική αναβάθμιση του σταδίου  ώστε να καταστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής αθλητικός χώρος για αθλούμενους, αθλητικά σωματεία  αλλά και πολίτες.

ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

 

  1. << ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΙΝΩΝ Δ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ>> π/υ 74.000,00 € με χρηματοδότηση από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ         – ΣΑΕΠ 001  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με το παρόν έργο θα κατασκευαστεί μονόριχτο  μεταλλικό στέγαστρο διαστάσεων 28,00χ9,00 για να στεγάσει τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού.

ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Υ.Γ.1. Μήπως με μία επίσκεψη καταφέρατε και πείσατε και για αυτά….(είναι να γελάει κανείς)…

Υ.Γ.2. Αν υπάρχει απάντηση ή αμφισβήτηση την περιμένω με καρτερικότητα…

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ