ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Αλ.Καστρινός: Οφειλόμενη Απάντηση No3


ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 3

Καμία Απάντηση για τη Ταμπακιέρα …

Κύριε Ανδρέα Σπ. Μαρίνο, κατά τύχη δήμαρχε Πηνειού (…για πρώτη και τελευταία φορά…) το μόνο που κάνετε είναι να σιωπάτε στο έργο μας…

11 Οφειλόμενες ενημερώσεις, 2 Οφειλόμενες απαντήσεις, 1 Οφειλόμενη υπενθύμιση που κατά καιρούς  θέτουμε.

Δεν μου φαίνεται περίεργο γιατί και ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας κ. Δήμαρχε… Μη σας πιάνει πανικός… Μη δείχνετε το μέγεθος της ανασφάλειά σας… Μην αποκαλύπτετε την έλλειψη παιδείας σας… Μην φανερώνετε το χαρακτήρα σας και την ποιότητα σας (αν και είναι γνωστά…!!!)

Επειδή όμως είστε σε σύγχυση και πανικό σας θυμίζω ότι:

  1. Όσον αφορά τη συμπάθεια:

 

  1. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκα για πρώτη φορά το 2002, όπου εξελέγην πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γαστούνης με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές και διετέλεσα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου 2003-2004.
  2. Το 2006 εξελέγην Δήμαρχος Γαστούνης με ποσοστό 52,09% από την 1η Κυριακή και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Ηλείας. (Ρωτήστε σημερινούς συνεργάτες σας που συμμετείχαν τότε ως πολιτικοί αντίπαλοί μου…)
  3. Το έτος 2010 εξελέγην Δήμαρχος του νεοσύστατου Καλλικρατικού Δήμου Πηνειού με ποσοστό 59,18% από την 1η Κυριακή (Ρωτήστε τον κ. Παναγούλια Γεώργιο σημερινό σας αντιδήμαρχο και πολιτικό μου αντίπαλο τότε…)
  4. Το έτος 2014 επανεξελέγην Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πηνειού  με ποσοστό 61,03% από την 1η Κυριακή. (Ρωτήστε την κα. Μαρινοπούλου Σοφία σημερινή σας αντιδήμαρχο και πολιτική μου αντίπαλο τότε…)
  5. Εξελέγην μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ για την περίοδο 2014-2019 με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη “Κίνημα Ανατροπής” και έλαβε 155 ψήφους (3ος σε σταυρούς) και διετέλεσα Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ της ΚΕΔΕ.
  6. Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές δεν ήμουν υποψήφιος για τον Δήμο Πηνειού, αλλά υπήρξα υποψήφιος βουλευτής και μέσα σε 2 1/2 βδομάδες τιμήθηκα με 514 ψήφους με την στήριξη πραγματικών φίλων, χωρίς ρουσφέτια και χωρίς κλεμμένες λίστες άλλων υποψηφίων (ο κόσμος γνωρίζει…)
  7. B. Όσον αφορά για το μόχθο και το μεροκάματο:

Κατέχω το 50% εμπορικής επιχείρησης η οποία φορολογείται τα μέγιστα για να πληρώνει κάποιους δημοσίους υπαλλήλους σαν και εσάς που μπήκαν στο δημόσιο με τον τρόπο που γνωρίζετε… (κάνοντας τον ντελιβερά σε πολιτικά γραφεία με σωρεία μεταγραφών…).

Επισήμανση: Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο για αξιοκρατία εσείς.

Γ. Όσον αφορά για τις κοινωνικές σχέσεις:

Πέρασαν την πόρτα του Δημαρχείου πλήθος θεσμικών της κεντρικής εξουσίας, της εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης και του Πολιτισμού, σύλλογοι και χιλιάδες πολίτες…

Επισήμανση: Είμαι περήφανος που περπατώ στην αγορά με το κεφάλι ψηλά και κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια, σε αντίθεση με εσάς και πολλούς από τους συνεργάτες σας…

Δ. Όσον αφορά περί μόρφωσης (προφανώς το ξεχάσατε…για τους δικού σας λόγους):

Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές

Ε. Όσον αφορά περί παιδείας:

Διαβάζοντας τα παραπάνω ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσετε… Και καλό είναι επειδή η παιδεία αναπτύσσεται στον άνθρωπο μέχρι το τέλος της ζωής του ίσως ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε…

 

Άκου λοιπόν και να το θυμάσαι κ. Μαρίνο

Αργά η γρήγορα θα συναντηθούμε

Εγώ με όπλο μου την αλήθεια, τον ρεαλισμό , το έργο και την σοβαρότητα, ενώ

 εσείς με αυτά που σας καταξίωσαν… τα χειροφιλήματα , τα χτυπήματα στην πλάτη, τις υποκλίσεις και τις υποκριτικές χαιρετούρες…

Εύχομαι να μην κρυφτείτε… Τα καλύτερα έρχονται!!!

Υ.Γ. Επειδή εσείς ουδεμία σχέση έχετε με τους αριθμούς αλλά και την αυτοδιοίκηση και επειδή επικαλείστε τον Albert Einstein κρατήστε το παρακάτω:

«Η αδυναμία στάσης γίνεται αδυναμία χαρακτήρα.»

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ