Δευτέρα, 25 Απριλίου, 2022
19.9 C
Pýrgos

Αμέριστη η συμπαράσταση στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο !

spot_img

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΛΙΑΔΙΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΛΑΣΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΙΝΤΟ

Αμέριστη η συμπαράσταση στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο !

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ…

Η έντονη παρουσία επιστημόνων και κυρίως όσων προέρχονται από τον ιατρικό τομέα και δηλώνουν την αμέριστη στήριξη και αναγνώριση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, αποδεικνύει με το πλέον χαρακτηριστικό τρόπο και σε κάθε τόνο ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν είναι «άγονη γραμμή» όπως εντέχνως θέλησαν κάποιοι να το χαρακτηρίσουν και έτσι να υποβαθμιστεί.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επί σειρά ετών με τις τοποθετήσεις του και πολλές φορές με τις καυστικές αναφορές του, έχει τονίσει ότι η επανεκκίνηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας είναι επιβεβλημένη, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και φαίνεται ότι δεν αποτελούν λόγια του αέρα αυτά, αλλά επιδίωξη που έχει βάση και γερά θεμέλια υλοποίησης.

Ακριβώς πάνω σε αυτή τη βάση η κινητοποίηση του επιστημονικού ιατρικού προσωπικού που εκφράζει τόσο την αναγνώριση όσο και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημήτρη, συνεχίζεται, στέλνοντας μια ηχηρή απάντηση σε πολλούς για τις παλινωδίες τους και στον ίδιο τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη αλλά και δίνοντας την ελπίδα στους πολίτες για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ήλιδας !

 

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ …

Δεν είναι καθόλου τυχαίο όταν καταφθάνουν επιστολές στήριξης και αναγνώρισης με την υπογραφή αυτών των επιστημόνων για την προσωπικότητα και το εύρος των ικανοτήτων του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να γελάσουν είτε να ειρωνευτούν, προσπαθώντας να επισκιάσουν με μικροπολιτική νοοτροπία, την δυναμική που έχει δημιουργηθεί για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Ήλιδας.

Το υψηλό επίπεδο των γνώσεων, του ήθους, της επαγγελματικής του κατάρτισης, η διαχρονική ανιδιοτελής προσφορά του, η δυναμική του και ο ζήλος που διαθέτει, αλλά και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, όπως και το εύρος των δημοσίων σχέσεων σε όλους τους τομείς, καταγράφονται δημοσιογραφικά με κάθε τόνο και σε κάθε ευκαιρία. Επομένως, απλά σήμερα επιβεβαιώνονται όλα κάτω από τη βαρύτητα δημοσίων τοποθετήσεων σημαντικών προσώπων και δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε δεσμεύσεις αναγνώρισης χωρίς βέβαια αντίκρισμα.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος και η δημόσια τοποθέτηση ενός ακόμη επιστήμονα, του Αμαλιαδίτη ιατρού πλαστικού χειρούργου στο Νοσοκομείο «Υγεία», κ. Διονύση Κίντου.

Ο κ. Κίντος αναφέρεται στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τονίζει παρακάτω τα εξής:

«Όταν πληροφορήθηκα από τον ίδιο τον συμπατριώτη μου και καλό μου φίλο Δημήτρη, την υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο μας, το Δήμο Ήλιδας, με πλημμύρισαν αισθήματα αισιοδοξίας.

Μπορεί να ζω λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στην Αθήνα, όμως δεν έχω χάσει ποτέ την επαφή με τον τόπο μου, στον οποίο βρίσκομαι πολύ συχνά και νοιάζομαι πραγματικά για το μέλλον του.

 

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΛΑΜΨΗ» ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !

Πιστεύω ότι ο Δήμος Ήλιδας είναι ένας Δήμος «φτιαγμένος» για να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. «Φτιαγμένος» για να λάμψει, όπως έλαμπε στην Αρχαιότητα.

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η πολιτική βούληση, η θέληση και η πίστη στην αξία και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας, η όρεξη για δουλειά, η αποφασιστικότητα και η τόλμη.

Στο πρόσωπο του Δημήτρη πιστεύω πως συγκεντρώνονται όλα τα απαιτούμενα για να έχουμε έναν Δήμαρχο που θα κάνει το Δήμο μας να πάει μπροστά και να ξεχωρίσει.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, στον Δημήτρη, μου έκανε τρομερή εντύπωση η αγάπη του για τον τόπο μας, το γνήσιο ενδιαφέρον του για τους συμπολίτες μας, η αδιάκοπη ενημέρωσή του για κάθε είδους πρόβλημα από άκρη σε άκρη του Δήμου, ο ακριβής σχεδιασμός του για το αύριο και η δυναμική του παρουσία και δράση.

Είμαι βέβαιος πως έχει να προσφέρει πολλά και ότι θα παράξει σπουδαίο έργο στον τόπο μας ως Δήμαρχος.

Σαν επιστήμονας στον τομέα της Υγείας, με τον Δημήτρη ως Δήμαρχο Ήλιδας, πιστεύω ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να στηρίξω το όραμά του προσφέροντας υπηρεσίες Υγείας στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας, οπότε και εάν μου ζητηθεί.

Δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου στην υποψηφιότητά του και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα