Αμαλιάδα: Έντονη αγωνία για το δρόμο Πάτρα – Πύργος στη συνεδρίαση Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων

spot_img

Προτεινόμενα

Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα  κυριάρχησε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής  Ελλάδος, που έγινε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας.

Εκ μέρους των ομιλητών έγιναν αναφορές    στην υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή ενόψει και της νέας σύσκεψης που  έχει οριστεί για τις 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα, υπό τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη.

Τοποθετήσεις έγιναν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ. Ελλάδος Γιώργο Βαγενά, τον πρόεδρο του Ε.Σ. Αμαλιάδας Νικ. Σαψάλη, τους βουλευτές Ηλείας Δημ. Μπαξεβανάκη και Γιαν. Κουτσούκο, το δήμαρχο Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο, καθώς και άλλους φορείς.

Εξάλλου από τον πρόεδρο του Κινήματος Φίλων  Χελωνίτη Κόλπου Δημ. Κράλλη προτάθηκε όπως τη συγκεκριμένη ημέρα να κηρυχτεί γενική απεργία στην Ηλεία, προκειμένου να υπάρξουν κινητοποιήσεις για το θέμα του αυτοκινητόδρομου.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα