ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αμαλιάδα: Καθημερινό “πρόβλημα” ένας 48χρονος


Ένα καθημερινό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, με έναν 48χρονο ο οποίος πριν από καιρό είχε εμπλακεί με το αυτοκίνητό του σε καταδίωξη στους δρόμους της πόλης της Αμαλιάδας και μάλιστα είχε τραυματίσει έναν αστυνομικό ελαφρά στο πόδι, όταν οι αστυνομικοί του έκλεισαν τον δρόμο στη περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας και τότε πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μηχανή της αστυνομίας και με τον οδηγό της μηχανής να καταφέρνει να πηδήξει από αυτή την τελευταία στιγμή, προτού τραυματιστεί ακόμα περισσότερο.

Τότε οι αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει και ζητήθηκε παράλληλα η ψυχιατρική βοήθεια του 48χρονου και σε περίπτωση που ήταν αναγκαίο να γινόταν η μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι ο 48χρονος δεν χρίζει περαιτέρω βοήθειας και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συγκεκριμένος 48χρονος, περιφέρεται στους δρόμους της πόλης, χωρίς να έχει μόνιμη στέγη και τροφή, ενώ δημιουργεί και διάφορα προβλήματα, με την αστυνομία να παρεμβαίνει ώστε να βοηθήσει, ενώ ακολούθησαν και άλλες εξετάσεις από γιατρούς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα ο 48χρονος περιφερόταν στους δρόμους της πόλης και αρχικά πήγε στην είσοδο μιας πολυκατοικίας χτυπώντας τα κουδούνια και καλώντας τους ενοίκους να εγκαταλείψουν την πολυκατοικία γιατί η πόλη έχει γεμίσει επικίνδυνα αέρια. Στη συνέχεια ο 48χρονος χτυπούσε τις τζαμαρίες σε περίπτερο και σε ένα κατάστημα ρούχων, όποτε κλήθηκε η αστυνομία και ο 48χρονος μεταφέρθηκε και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν λύση.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον 48χρονο και θα οδηγηθεί και πάλι σε γιατρούς για να εξεταστεί εκ νέου και εάν υπάρχει κάποια σχετική δομή που θα μπορέσει να δεχτεί τον 48χρονο.

http://amaliadanews.gr