ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Αμαλιάδα: Με την παρέλαση, κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

  • 77
    Shares

Με την παρέλαση που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η νεολαία των σχολείων της πόλης, καθώς και διάφοροι σύλλογοι, «έκλεψαν» την παράσταση κατά τη διάρκεια της παρέλασης και καταχειροκροτήθηκαν!

Νωρίτερα εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου,  παρουσία όλων των εκπροσώπων Αρχών και θεσμικών φορέων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατάρτισε ο Δήμος Ήλιδας, στις 10:45 π.μ. το πρωί τελέστηκε  Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η ασκούμενη δικηγόρος κ. Λαμπροπούλου Αναστασία και συγχρόνως έγινε η κατάθεση στεφάνων από παρευρισκόμενους επισήμους.

11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση στις οδούς Καλαβρύτων και Φιλικής Εταιρείας (αφετηρία στο 1ο Γυμνάσιο στην οδό Φραγκαβίλλας και τερματισμός στην οδό Κολοκοτρώνη) από τους μαθητές και τις μαθήτριες παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών).

Ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.


  • 77
    Shares