Αμαλιάδα: Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Φαρμακείο και Σίτιση

spot_img

Προτεινόμενα

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στις δομές του Κοινωνικού παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και στην σίτιση στο δήμο Ήλιδας και έτσι οι ωφελούμενοι έχουν περιθώριο μέχρι και την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δομές θα λειτουργήσουν από το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πρόληψης και προαγωγής υπηρεσιών υγείας ‘Ίκελος’ και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε κανονικά στις 25 Ιουλίου και από χθες θα ξεκινούσε και η λειτουργία των δομών, όμως κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί παράταση για να δοθεί η δυνατότητα ένταξης σε όλους όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, για αυτό και δόθηκε αυτή η μικρή παράταση.

Η δομή παροχής σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί σε ισόγειο κτίριο επί της οδού Αχιλλέα Μπουντουβή 21Α στην Αμαλιάδα, και η δομή του συσσιτίου θα λειτουργήσει στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) αφού εκεί υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου και μετά την παράταση που δόθηκε λήγει την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στα γραφεία της δομής επί της οδού Αχιλλέα Μπουντουβή 21Α από τις 8:30 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: Φωτοαντίγραφο ΑΔΤ, εκκαθαριστικό Ε1 και Ε9, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,ΟΤΕ,Νερό), ΑΜΚΑ,ΑΦΜ, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν λαμβάνει άλλες παροχές (ΤΕΒΑ,ΚΕΑ,Κάρτα αλληλεγγύης), κάρτα ανεργίας.

 

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα