Αμαλιάδα: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

spot_img

Προτεινόμενα

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμαλιάδας, σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, να επεμβαίνει έγκαιρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά, εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην οδό 25ης Μαρτίου κοντά στο πεζόδρομο Αμαλιάδας, με τον ενοικιαστή να διασώζεται την τελευταία στιγμή, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους όταν αντιλήφθηκαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην πολυκατοικία τους.

Ο γνωστός ζωγράφος Κρίστο Χάσα, και η σύζυγός του, οι οποίοι διαμένουν στο 2ο όροφο, αντιλήφθηκαν τα ξημερώματα ότι κάτι δεν πάει καλά, με την σύζυγο του ζωγράφου να μυρίζει τον καπνό και παράλληλα ξύπνησε τον σύζυγό της, για να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξαν στο κλιμακοστάσιο και συγκεκριμένα στον φωταγωγό, όπου διαπίστωσαν ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά στην κουζίνα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου.

Στη συνέχεια, ο κ. Χάσα, κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άρχισε να χτυπά τις πόρτες των άλλων διαμερισμάτων ώστε οι ένοικοι να βγουν στον δρόμο.

Στο σημείο της πυρκαγιάς κατέφθασε έγκαιρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, με έξι πυροσβεστικά οχήματα και 14 πυροσβέστες, όπου επιχείρησαν να κατασβήσουν την φωτιά καθώς και να σώσουν τον ένοικο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, ο οποίος ήταν στο διαμέρισμα όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Οι πυροσβέστες, έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εντόπισαν τον ένοικο να κοιμάται και τον απομάκρυναν από το σημείο και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ο ενοικιαστής γύρισε αργά τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του και τηγάνισε λίγες πατάτες, ωστόσο ο ενοικιαστής  αποκοιμήθηκε, αφήνοντας το μάτι της κουζίνας ανοικτό, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.

Τέλος, ο απολογισμός της φωτιάς ήταν να καεί ολοσχερώς η κουζίνα του διαμερίσματος μαζί με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα, ενώ την διερεύνηση για τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιάς έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα