ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμαλιαδίτικο ντέρμπι στο Χάβαρι με Σταυρούλια στο επίκεντρο


Στα… διπλανά απόδυτήρια από εκείνα που είχε συνηθίσει τόσα χρόνια θα φορέσει τα ερυθρόλευκα των Σαβαλίων αύριο στο Χάβαρι ο Σταυρούλιας.

Ο Γιώργος Καραβίδας θα διευθύνει το ντέρμπι της Αμαλιάδας της Α1 Dedalos, ανάμεσα στο Χάβαρι και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με έντονο το στοιχείο του γοήτρου, καθώς το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως από την πλευρά των Σαβαλίων, που παλεύουν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Όμως και για το Χάβαρι έχει μεγάλη σημασία, καθώς θα ήθελε τη νίκη απέναντι στον γείτονα σε ένα ντέρμπι, ειδικά μάλιστα μέσα στο Χάβαρι.

Οι Νυχτερίδες θα έχουν στη διάθεσή τους τις δυο νέες μεταγραφές, τον Σπύρο Μαργαρώνη και τον Χρήστο Χατζηγιάννη. Με δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα παραταχθεί και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ο οποίος  απέκτησε τους Σωτήρη Σταυρούλια και Μάριο Καλουτά. Στον αντίποδα, αποχώρησε ο Σάκης Τσουκαλάς.

Για τον Σωτήρη Σταυρούλια, το ματς αυτό θα έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι αρχίζει αύριο στις 3μ.μ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές του Σ/Κ σε όλες τις τοπικές κατηγορίες

 

Ορισμοί Διαιτητών