Αμπελώνα Πύργου: Δικαστικός Επιμελητής προέβη σε κατάσχεση αντικειμένων σπιτιού

spot_img

Προτεινόμενα

 

Μια πρωτοφανής κατάσταση εξελίχθηκε χθες Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, σε σπίτι ενός πρώην επιχειρηματία στο χώρο κατασκευών, από τον Αμπελώνα του Δήμου Πύργου.

Ειδικότερα, χθες ένας δικαστικός επιμελητής με απόφαση δικαστηρίου προέβη σε κατάσχεση αντικειμένων του σπιτιού του κ. Γιώργου Σπηλιόπουλου, όπου τοποθέτησε το αυτοκίνητό του μπροστά στην είσοδο του σπιτιού και εισήλθε ώστε να κατασχεθούν αντικείμενα της οικοσκευής του κ. Σπηλιόπουλου.

Έκπληκτος ο κ. Σπηλιόπουλος μπροστά σε αυτή την εικόνα έβλεπε το αυτοκίνητο να έχει αποκλείσει την είσοδο ώστε αυτός να μην μπορεί να διαφύγει και μάταια προσπαθούσε την κατάσχεση.

Όπως εξήγησε ο κ. Σπηλιόπουλος, το 2010 έφτιαχνε ένα ξενοδοχείο στα Ολύμπια, με τον ξενοδόχο να επιμένει τη προμήθεια κάποιων υλικών για να ολοκληρωθεί η κατασκευή και τα υλικά αυτά δεν υπήρχαν στην περιοχή και έγινε παραγγελία από εταιρεία στην Αθήνα. Τα υλικά είχαν αξία 2.500 ευρώ αλλά αποδείχτηκαν προβληματικά και ο κ. Σπηλιόπουλος ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, με τα υλικά να παραμένουν στο κατάστημα του κ. Σπηλιόπουλο προς επιστροφή. Όμως η κατάσταση αυτή έμεινε σε εκκρεμότητα και το ποσό έφτασε στις 9.000 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να ζητά από τον κ. Σπηλιόπουλο το ποσό αυτό.

Ακόμα, ο κ. Σπηλιόπουλος ανέφερε πως ο δικαστικός επιμελητής ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και άρχισε την κατάσχεση αντικειμένων και τόνισε πως “Οι νόμοι είναι νόμοι και τους σέβομαι.Όμως ήρθε αιφνίδια ο δικαστικός επιμελητής για να με «πιάσει από το λαιμό». Μου «έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο», δεν πρέπει να αντιδράσω; Για 2500 ευρώ που στην ουσία δεν τα χρωστάω, λόγω των προβληματικών υλικών, έρχεται να με εκβιάσει στο σπίτι μου. Ας έρθει στο μαγαζί να πάρει τα υλικά και ακόμα περισσότερα. Τι δουλειά έχει στο σπίτι μου να μου κάνει κατάσχεση; Το σπίτι μου είναι το άσυλό μου, το φρούριό μου. Ήρθε ο δικαστικός επιμελητής και μου είπε πως θα φωνάξει φορτηγό να φορτώσει τα έπιπλα».

Στη συνέχεια μετά την παρέμβαση συγγενών και φίλων συγκεντρώθηκε ένα ποσό από τα 2.500 ευρώ τα οποία έδωσε στον δικαστικό επιμελητή προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο δικαστικός επιμελητής.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα