ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάλυση Α1 κατηγορίας: Η… επιστροφή των Αετών!

  • 94
    Shares

Δεν έβγαλε «λαγό» η χθεσινή αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Ο Ξενοφών δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει στο έπακρο την ήττα του Ενιπέα, καθώς ο Χρήστος Παπαγεωργίου στο 89΄είχε άλλη άποψη. Με τον βαθμό που απέσπασε η Ζαχάρω παραμένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Το καλό νέο για τον Ξενφώντα είναι ότι η Ζαχάρω πάει τώρα αποφασισμένη στο Λαντζόι για να κάνει το διπλό. Σε αγωνιστικό επίπεδο το καλό νέο για την ομάδα της Κρέστενας είναι ο Άγγελος Μούτσος.

Με το καλημέρα έδειξε ότι άξιζε ο ντόρος γύρω από αυτόν. Με τον καιρό, όταν θα αρχίσει να γνωρίζει καλύτερα και στους συμπαίκτες του, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «όπλο» στη φαρέτρα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι.

Ο Αλφειός με τη μεγάλη του νίκη στα Μακρίσια πλησίασε ακόμα περισσότερο και αν στην ομάδα του Επιταλίου έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους τα όσα προκάλεσαν την πρόσφατη κρίση, μπορεί να διεκδικήσουν ακόμα και τετράδα. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι «Ποταμίσιοι», απέχουν έξι βαθμούς από την πρώτη θέση.

Η αγωνιστική όμως σήμανε τη μεγάλη επιστροφή της Δόξας Νέας Μανολάδας. Οι ιστορικοί «Αετοί» της Ηλείας, δεν είναι ότι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της τετράδας. Είναι ότι με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.  Μια δικαίωση για τον Αλέξη Γαλάνη, ο οποίος κατάφερε με αντίπαλο το χρόνο να φέρει στα «ίσα» της μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Μια μεγάλη δικαίωση και για τη διοίκηση, η οποία την ώρα της κρίσης, αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή της. Όχι με λόγια, αλλά με μεταγραφές. Διότι το έχουμε πει πολλές φορές, στήριξη σε προπονητή χωρίς μεταγραφές, δεν είναι παρά μόνο ένα επικοινωνιακό τρικ για να τον αλλάξεις στην επόμενη γκέλα.

Πρόβλημα διαφαίνεται στα Μακρίσια, τα οποία μετά την «αφαίμαξη», θα χρειαστούν χρόνο για να ορθοποδήσουν. Και βέβαια, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ηλειακός, ο οποίος «χαμήλωσε» κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Μια ομάδα η οποία ξεκίνησε με άλλες φιλοδοξίες. Ήδη στα Λεχαινά αναζητούνται οι αιτίες, αλλά όπως είπε και ο πρόεδρος Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, αυτό θα γίνει με ηρεμία και όταν πρέπει.


  • 94
    Shares