Ανάπτυξη Ναι, αλλά Πώς;

spot_img

Προτεινόμενα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΒΕ ΗΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ

Την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηλείας συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Κώστα Νικολούτσο, και τον Γενικό Δντή του «διαΝΕΟσις» (Οργανισμός Έρευνας και Ανάλυσης) κ. Διονύση Νικολάου για την μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανωθεί στις 8 Νοεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για την εκδήλωση που έχει ως θέμα:  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ» – Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την χώρα μας – Ευκαιρίες και προκλήσεις για την περιοχή μας ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Lyktos Group Mιχάλης Σάλλας.

Θα γίνουν εξ’ άλλου και παρουσιάσεις σημαντικών ερευνητικών ευρημάτων από διακεκριμένους επιστήμονες του ακαδημαϊκού και ερευνητικού χώρου με ιδιαίτερη σημασία για την ανάπτυξη του τόπυ μας.

Να σημειωθεί ότι η διαΝΕΟσις, για να συμβάλει στην αναβάθμιση του κοινωνικού διαλόγου και στην επίλυση κρίσιμων προβλημάτων της χώρας, έχει ήδη εκπονήσει και δημοσιεύσεις μια σειρά από έρευνες, που καταλήγουν σε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις πολιτικής.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα