Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Ανάσταση χωρίς νερό στην Αμαλιάδα… η απόλυτη ξεφτίλα

spot_img

Ανάσταση χωρίς νερό στην Αμαλιάδα… η απόλυτη ξεφτίλα

Πρόβα «τζενεράλε» για την καλοκαιρινή περίοδο έδωσε ο δήμος Ήλιδας και… απέτυχε. Ο λόγος… για τη δυσκολία που αντιμετώπισαν τα νοικοκυριά το Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή , όπου οι βρύσες… μόλις που έσταζαν νερό!

Ας το πάρουμε λίγο από την αρχή και ας μας εξηγήσει λίγο ο δήμος Ήλιδας. Δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια για το διυλιστήριο, πληρώνουμε το πιο ακριβό νερό, έχουμε μια εταιρεία που διαχειρίζεται το όλο σύστημα. Γιατί «ξέμεινε» η Αμαλιάδα από νερό το Μεγάλο Σάββατο; Μάλιστα σε κάποιες γειτονιές η κανονική ροή του νερού στις βρύσες επανήλθε μετά τη μια το μεσημέρι.

Ποια θα είναι η δικαιολογία τώρα; Ότι «λίγωσε» το δίκτυο από τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες; Υπήρξε κάπου κάποια βλάβη; Γιατί ο δήμος Ήλιδας δεν μπήκε στον κόπο (για ακόμα μια φορά) ούτε στη σελίδα του στο Facebook να γράψει δύο αράδες για να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συμβαίνει.

Αποτύχατε παταγωδώς και πραγματικά, θέλουμε να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι,που όλος αυτός ο κόσμος θα είναι και πάλι εδώ.

Κατά τα άλλα, όλα τα είχαμε, οι ουτοπικές συνεντεύξεις του έλειπαν του δημάρχου παραμονές των γιορτών…Να όμως που η πραγματικότητα, δεν κρύβεται εύκολα!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα