ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Γ.Σ. με Κουλούρη, Ντάσιο, Καραπαπά-«Να σηκωθεί πάνω να μας πει ποιος είναι. Εμένα με λένε Κουλούρη»


Δεν έλειψαν οι εντάσεις στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, αυτές ξεκίνησαν με την υποβολή της ένστασης από τις Ενώσεις. Εντάσεις, στις οποίες μεταξύ των πρωταγωνιστών ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης. Μάλιστα, σημειώθηκε και ένταση μεταξύ του αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και του προσκεκλημένου της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιου, αναπληρωτή Ταμία της Ένωσης.

Όπως μεταδίδει το soccerplus.gr, κατά τη διάρκεια της υποβολής των ενστάσεων από τις ΕΠΣ, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Βαγγέλης Γραμμένος ρώτησε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργο Ανατολάκη, γιατί καταθέτει εκείνος τις ενστάσεις εκ μέρους όλων των ΕΠΣ. Ο Ανατολάκης του απάντησε πως έχει συνεννοηθεί με τον Αλέξη Δέδε για να κατατεθούν όλες μαζί και στην συνέχεια από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε ένα σχόλιο για άβουλες Ενώσεις από εκπρόσωπο ΕΠΣ, ο οποίος δεν ανέφερε το όνομά του.

Ο Ανατολάκης αντέδρασε, ρώτησε το όνομα του εκπροσώπου της Ένωσης αλλά απάντηση δεν πήρε. Έντονη ήταν η αντίδραση και του εκπροσώπου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη ενώ αντέδρασε και η ΕΠΣ Χανίων. «Να σηκωθεί πάνω εάν είναι άντρας και να μας πει ποιος είναι. Εμένα με λένε Κουλούρη και δεν μας προστατεύετε», φώναζε οργισμένος ο παράγοντας της ΕΠΣ Ηλείας.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, αντίστοιχο φραστικό επεισόδιο είχαμε ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά από τον Ολυμπιακό και τον προσκεκλημένο παρατηρητή της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιο. Ο Κώστας Καραπαπάς, ζήτησε να μάθει ποιος ήταν αυτός ο οποίος πετάχτηκε. «Ντρέπεσαι να πεις το όνομά σου; Πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη;».

 

Η τοποθέτηση του Κώστα Ντάσιου στο παρακάτω ρεπορτάζ:

Ντάσιος για επεισόδιο με Ανατολάκη-Κουλούρη: «Ουδέποτε κρύφτηκα. Λέγομαι Ντάσιος Κωνσταντίνος από ΕΠΣ Αχαΐας»