Δευτέρα, 25 Απριλίου, 2022
21.6 C
Pýrgos

Αναβρασμός στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας για το ψηφοδέλτιο στην Ηλεία

spot_img

Αναβρασμός στους κύκλους της νέας Δημοκρατίας για το ψηφοδέλτιο στην Ηλεία.

Μετά την αποχώρηση και επίσημα του Κώστα Τζαβάρα και του Αλέξη Καστρινού, αμέσως «ελευθερώνονται» δύο θέσεις από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών. Πληροφορίες του Ilia.news κάνουν λόγο ότι η υποψηφιότητά του Λευτέρη Βαρουξή του Νίκου Καλάκου και του Θανάση Θεοδόση έχουν κλειδώσει. Μαθαίνουμε ότι είναι κοντά να κλείσει και ο Χρήστος Σούλης. Tο πρόβλημα είναι εάν τελικά κατέβει στην Ηλεία ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται.

Θα πρέπει ένας από τους παραπάνω τέσσερις που αυτή τη στιγμή έχουν πάρει το OK από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι έξω λόγω ποσόστωσης γιατί δεν χωρούν πέντε άντρες στο ψηφοδέλτιο. Πονοκεφάλους  δε της νέας Δημοκρατίας είναι η συγκρότηση των δύο ακόμα γυναικείων υποψηφιοτήτων που είναι σε αναζήτηση για σημαντικά πρόσωπα που θα κάνουν την διαφορά, λένε . Μαθαίνουμε ότι ψάχνουν για μια γυναικεία υποψηφιότητα στον Πύργο και μία από την Αμαλιάδα ,ενώ μαθαίνουμε ότι έχουν εκφράσει την προτίμηση τους στην Κλεονίκη Γκουβίτσα.

κ.Αυγερινοπούλου θα είναι εκ νέου υποψήφια, είναι η μόνη που είναι δραστήρια και ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και πάλι.

 

 

 

 

 

 

Ο Νικολακόπουλος είναι εξαφανισμένος από την Αμαλιάδα και από τα προβλήματα της και γενικότερα από τα σοβαρά προβλήματα της Ηλείας ,έχει και την γνωστή υπόθεση που τον βαραίνει, που ότι και να γίνει στις Νομικές πόρτες ,η πόλη ξέρει την Αλήθεια και αναμένεται να μην ξαναπάρει την ψήφο εμπιστοσύνης. Το έχει καταλάβει άλλωστε και γιαυτό βλέπουμε να βρίσκεται συνεχώς στην πρωτεύουσα του νομού ευελπιστώντας ότι εκεί δεν τον «ξέρουν» και θα αντλήσει επιρροή!

 

Νίκος Καλάκος είναι μια δυνατή υποψηφιότητα που πιστεύουμε ότι και αυτός θα πρωταγωνιστήσει για τις δυο πρωτες θέσεις, λόγο ότι είναι Αξιόλογος πολιτικός, έχει δουλέψει πόρτα -πόρτα από τις προηγούμενες εκλογές και το μεγαλύτερο του όπλο ειναι η δημοσιότητα στα κεντρικά κανάλια τηλεόρασης ,που του δίνει την δυνατότητα να αναδεικνύει καθημερινά στο κοινό του τις πολλές του δυνατότητες.

 

Ο Λευτέρης Βαρουξής σίγουρα ειναι ένας νέος πολιτικός με πολλές δυνατότητες ,αν δεν κατέβει ο Θ. Σκυλακάκης «Μπορεί να έχει τύχη» γιατί φαίνεται ότι θα ειναι ο μόνος από τον Πύργο.

Αλλιώς θα πρωταγωνιστήσει στις μεθεπόμενες.

 

 

 

 

Ο Θανάσης Θεοδόσης καταξιωμένος σε αυτό που κάνει ,αναγνωρίσιμος στον κάμπο της Ηλείας και στην Αμαλιάδα. Τώρα ξεκινά την πολιτική του καριέρα και πιστεύουμε ότι έχει καλά στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει σε Κάμπο και Αμαλιάδα, λόγο του ότι ο Νικολακόπουλος είναι σε μεγάλη κάμψη σε αυτές τις περιοχές.

 

Ο Χρήστος Σούλης δραστήριος, άξιος και μας υπόσχεται πολλά για το μέλλον σαν πολιτικός. Από τις πρωτες μέρες του στην πολιτική έδειξε σοβαρότητα και σθένος. Είναι πιστεύουμε αυτός που θα έχει μια αξιόλογη παρουσία στις επόμενες εκλογές, αλλά περιμένουμε και αυτός να πρωταγωνιστήσει στις μεθεπόμενες.

 

 

 

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, αν τελικά αποφασίσει να είναι υποψήφιος στην Ηλεία, πιστεύουμε ότι θα είναι και η ποιο λογική απόφαση του, αφού στην Ηλεία θα ειναι σίγουρα στις δυο πρώτες θέσεις χωρίς κόπο. Η Υποψηφιότητα Σκυλακάκη θα «ανακατέψει πολύ την τράπουλα» και ίσως διασώσει την ζημιά που φαίνεται να σημειώνει εκλογικά στην Ηλεία η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα