Αναδιανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ αύριο στον Πύργο

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας έπειτα από τη διανομή τροφίμων που πραγματοποίησε την Τετάρτη 24-07-2019 στο Δήμο Πύργου, ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στα πλαίσια του  Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ που υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της, θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή τροφίμων στους δικαιούχους – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Η αναδιανομή τροφίμων (πατάτες, ζάχαρη, μακαρόνια, φακές κλπ) για 2.217 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26-7-2019 ώρες 10.00-14.00  στις αποθήκες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στην περιοχή Λαστεΐκων (μετά τις σχολές του ΟΑΕΔ στρίβουμε δεξιά στο τέρμα του δρόμου).

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα