Ανακατασκευή του δικτύου αστικής οδοποιίας στο Δήμο Πύργου

spot_img

Προτεινόμενα

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακατασκευή του δικτύου αστικής οδοποιίας στο Δήμο Πύργου, έργο με προϋπολογισμό 400.00 ευρώ, προχώρησε ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής παρουσία του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου κ. Άγγελου Τσίκα.

«Διαπίστωσή μας, όταν αναλάβαμε το 2014, ήταν ότι ο Πύργος ήταν μια βομβαρδισμένη πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αδύναμη την προηγούμενη δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει  τα προβλήματα της πόλης.

Ο κ. Λιατσής χαρακτήρισε το έργο ως ένα από τα πιο σημαντικά για την πόλη του Πύργου, χωρίς φυσικά να λείψουν και οι βολές προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται η πόλη να είναι βυθισμένη στο κυκλοφοριακό χάος από την ανικανότητα των παραγόντων της περιφέρειας και με τη μισή πλατεία στο σκοτάδι.  Πιστεύω η κακία, το μίσος και η αδιαφορία να παραμεριστούν. Εγώ κάθε φορά που θα υπογράφω ένα νέο έργο τα ίδια θα λέω».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου κ. Άγγελος Τσίκας τόνισε ότι έργα σαν αυτό αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και βοηθούν στην τουριστική ανάπτυξη του δήμου, τονίζοντας ότι η Τεχνική Υπηρεσία θα καταβάλει την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιοριστεί η ταλαιπωρία των δημοτών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα