Ανακατατάξεις στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τη συγχώνευση Αίολου-Αγυιάς-Μια χαμένη ευκαιρία για την Ηλεία

spot_img

Προτεινόμενα

Αίολος Αγυιάς και Αγυιά, δυο ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΗ συγχωνεύονται και τη νέα σεζόν θα πορευτούν μαζί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αδειάζει μια θέση στην κατηγορία, καθώς οι ομάδες που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν μένουν 13. Αυτό σημαίνει ότι τη 14η θέση, λαμβάνει ο πρώτος επιλαχών της Α2 ΕΣΚΑΗ που είναι στη σειρά κατάταξης η Ήφαιστος/Αχιλλέας, μια ομάδα από το Αίγιο, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό των Πλέι Οφ, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας την άνοδο από τον Προφήτη Ηλία.

Βεβαίως, η εξέλιξη συνιστά και μια χαμένη ευκαιρία για την Ηλεία, καθώς ούτε ο Πανωλενειακός ούτε και ο ΑΣΣ Αμαλιάδας μπόρεσαν να τρυπώσουν στα Πλέι Οφ, ειδικά ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, ο οποίος και έκανε πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Ήφαιστος Αχιλλέας, ο οποίος πέτυχε μια ανέλπιστη νίκη μέσα στα Λεχαινά επί της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, μπόρεσε να μπει στα Πλέι Οφ και εκεί να κάνει την πλήρη ανατροπή, απέναντι στη Νίκη Προαστείου, η οποία στα τελευταία ματς παρουσίασε εικόνα διάλυσης, με αποτέλεσμα να της πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς και μαζί την επιλαχούσα θέση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα