ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ανακατατάξεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία !


Πληροφορίες του Ilia.news κάνουν λόγο ότι οι «Σίγουροι» για το ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής ειναι ο Βουλευτής Ηλείας κ. Τζαβάρας και η πρώην βουλευτής κ. Αυγερινοπούλου .

Οι πρώην «σίγουροι» Κοροβέσης και Καλάκος φαίνεται να χάνουν έδαφος, αφού μαθαίνουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός του κόμματος ειναι να μην ειναι δυο υποψήφιοι από την ίδια περιοχή δηλαδή από την ίδια τράπεζα ψηφοφόρων.

Στην περιοχή της Ζαχάρως, σίγουρη ειναι για το ψηφοδέλτιο η κ.Αυγερινοπούλου και έτσι δύσκολο να δούμε δεύτερο υποψήφιο από την ίδια περιοχή .

Στον «Κάμπο» όλα δείχνουν ότι έκλεισε η συμφωνία με τον εν ενεργεία Δήμαρχο και «κατεβαίνει» στην περιοχή του Κάμπου, αφου απαίτησε να «παίξει μπάλα» μόνος του.

Δηλαδή αυτομάτως ο κ.Καλάκος τίθεται σε «αργία».

Μπορεί να του είχε τάξει όπως έλεγε, ο αντιπρόεδρος του κόμματος την θέση, αλλά μπροστά στον Δήμαρχο κομματάρχη όλοι διαγράφονται από το ψηφοδέλτιο.

Και όπως όλοι είδαμε και ακούσαμε ο αντιπρόεδρος Άδωνις στην Ζαχάρω έκανε μόνο αναφορά στον κ.Τζαβάρα και στην κ.Αυγερινοπούλου, (κάτι ήξερε ο αντιπρόεδρος).

Τώρα από γυναίκες μετά την κ.Βλαχαντώνη, ακούγεται ένα νέο πρόσωπο, της Αριστέας Παπαδοπούλου που ειναι Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος στη Νέα Δημοκρατία .

Οι μόνοι σίγουροι φαίνεται να ειναι ο κ.Τζαβάρας ,η κ. Αυγερινοπούλου και ο Δήμαρχος του Κάμπου .

Μετά τον πρώτο λόγο έχει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που ειναι πολύ κοντά στην οικογένεια Μητσοτάκη και πιστεύουμε ότι θα ειναι στο ψηφοδέλτιο, αφού μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάποιο «κόλλημα».

Δηλαδή τέσσερις και συν μια γυναίκα που ειναι αναγκαστικά πάμε στους πέντε υποψηφίους .

Απομένουν δυο θέσεις ακόμα μεταξύ και του κ.Βλαγκούλη που τις τελευταίες μέρες έχει «ανέβει στα μάτια» του κόμματος ,μετά και την υπόδειξη-εισήγηση του, ότι στις προηγούμενες εκλογές ήταν πρώτος σε ψήφους στην Αμαλιάδα.

Ακόμα στο τραπέζι μπαίνει και το πολύ δυνατό όνομα του Αθανάσιου Μπέλτσου του Πυργιώτη πρώην Γραμματέα των ΑΝΕΛ.

Σίγουρα το οργανωτικό θα κρατήσει μια θέση σαν μπαλαντέρ για παν ενδεχόμενο .

Αυτά ειναι τα νέα στοιχεία μέχρι στιγμής, αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε σε νέα μας ανάρτηση .