ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Ζαχάρως-«Όλοι μαζί ενωμένοι για τη νίκη»

Συνεδρίασε χθες το βράδυ εκτάκτως το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι ήταν παρών και ο Μπάδας, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, υπογράφει «σύσσωμο» το Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Ζαχάρως, μετά από την πολύωρη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ αποφάσισε ότι για όλες τις δηλώσεις που είχαν γίνει στα ΜΜΕ:  

-Δεν ισχύει τίποτα και κατεβαίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι για τον αγώνα με το Διαβολίτσι.

-Αναζητάμε τη νίκη για ηθικούς και υποστηρικτικούς λόγους απέναντι σε όλη την τοπική κοινωνία μας.

-Το ΔΣ σέβεται και εκτιμά όλους τους παίκτες μας το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας καθημερινώς και βοηθάει σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε για τη Γ΄ Εθνική.

-Αύριο όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας απέναντι στο Διαβολίτσι για το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό τον ιστορικό αγώνα που κάνουμε.

 Με εκτίμηση, σύσσωμο το Δ.Σ.».

 

Οδεύει προς αποκλιμάκωση το θέμα 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δ.Σ. το οποίο ολοκληρώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα, αφού κατέληξε στην έκδοση της παραπάνω ανακοίνωσης, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να αποκλιμακώσει την κατάσταση, προσπαθώντας να πείσει τον Μπάδα να τηρήσει διαφορετική στάση στο όλο θέμα που προέκυψε. Απομένει να απαντηθεί τις επόμενες ώρες, ίσως και τις επόμενες μέρες. Εξάλλου δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τις δηλώσεις εκατέρθεν και τη διενέργεια του έκτακτου Δ.Σ., το οποίο είναι προφανές ότι με τη στάση του επιχειρεί να δώσει ένα τέλος στο θέμα και να διατηρήσει την ενότητα στην ομάδα ενόψει της συνέχειας και του κρίσιμου αυριανού παιχνιδιού με το Διαβολίτσι.