Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Ανακοίνωση Διαγόρα: «Ο υποβιβασμός ήταν προϊόν ενός ποδοσφαίρου που παίχτηκε στην πλάτη μας»

spot_img

Σε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τον υποβιβασμό του, προχώρησε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, μια ανακοίνωση με αιχμές για ύπαρξη παρασκηνίου. Ας δούμε:

«Πικρή στιγμή για εμάς… Η πιο πικρή τα τελευταία χρόνια. Τα χει αυτά το ποδόσφαιρο. Το υγιές ποδόσφαιρο ,το απρόβλεπτο. Αυτό που άλλοτε χάνεις και άλλοτε κερδίζεις. Αυτό το ποδόσφαιρο που πάντα υπηρετούσαμε και αγαπήσαμε.

Αν ο υποβιβασμός της ομάδας μας ήταν απόρροια ενός τέτοιου ποδοσφαίρου, θα μας πλημμύριζε μόνο το συναίσθημα της πικρίας. Εδώ όμως, η πικρία συνοδεύεται και από αγανάκτηση ,γιατί πέσαμε εξαιτίας ενός άλλου ποδοσφαίρου. Ενός ποδοσφαίρου που παίχτηκε και στην πλάτη μας. Ενός ποδοσφαίρου που ξέρεις εκ των προτέρων πότε θα χάσεις και πότε θα κερδίσεις… Το ποδόσφαιρο που απεχθανόμαστε.

Είμαστε γνώστες τι ακριβώς συνέβη και όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και μας παρηγορεί το γεγονός οτι όλοι συμφωνούν ότι η ομάδα δεν υποβιβάστηκε από αγωνιστικούς λόγους. Στις τέσσερις γραμμές δεν ηττηθήκαμε. Στα παρασκήνια σίγουρα. Ό,τι αναλυτικότερα γράψουμε δεν αρμόζει στη φιλοσοφία μας χρόνια τώρα, αφού δεν συνηθίζουμε διαμαρτυρίες για άλλοθι. Αυτή μας τη φιλοσοφία δεν θα την αλλάξουμε γιατί θα πρέπει να γράψουμε πολλά που δεν θα ωφελήσουν και μάλλον δεν θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα ,όπως έχει πολλάκις αποδειχτεί .

Ο Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα συνεχίσει δυνατός και στην επόμενη χρονιά στηριζόμενος όπως φέτος σε νέα παιδιά που αγαπάμε και μας αγαπούν. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι παράγοντες και οι διαιτητές.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Παναιγιάλειο Γ.Σ ,που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη φετινή χρονιά ,με αποκορύφωμα τη σύνθεση εκτάκτου ανάγκης στον τελευταίο αγώνα του, κράτησε ψηλά με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του τη σημαία του αχαϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα