ΠΥΡΓΟΥ

Ανακοίνωση της Αερολέσχης Πύργου


Αγαπητά μέλη , φίλες και φίλοι της Αερολέσχης Πύργου , εδω και πέντε χρόνια ξεκινήσαμε ένα αγώνα να κάνουμε την Αερολέσχη  μας , να    ΠΕΤΑΞΕΙ ΞΑΝΑ και αυτό το καταφέραμε, με την βοήθεια την δική σας, και στις  αρχές του 2017, βρεθήκαμε στον ΑΕΡΑ .

ΟΜΩΣ διαδικαστικά θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Γ. Ε. Α. μας καθηλώνουν στο έδαφος ,

  – είτε γιατί δεν είχαμε την υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη σωστά (δεν γράψαμε ότι είμαστε μέλη της Αερολέσχης  Πύργου, και δεν την θεωρήσαμε για το γνήσιο της Υπογραφής,)

  – είτε, δεν είχαμε φωτοτυπία της Αστυνομικής μας ταυτότητας.

 -είτε , δεν είχαμε φωτοτυπία της κάρτας μέλους της Αερολέσχης Πύργου που σας έχει δοθεί .

Σας στέλνω πάλι την Υπεύθυνη Δήλωση να  συμπληρώσετε ,

-τα στοιχειά σας ,

– ΠΡΟΣ 117Π.Μ.

– ότι είστε μέλος της Αερολέσχης Πύργου,

– να την θεωρήσετε για το γνήσιο της υπογραφής ,

καθώς  φωτοτυπία της Ταυτότητας , και φωτοτυπία της Κάρτας μέλους και να τα αποστείλετε στο   FAX  – 26230-23883  στην Ασφάλεια της 117Π.Μ. για να τα στείλει  τα στοιχειά στο Γ. Ε. Α. για έγκριση, για να έχετε άδεια εισόδου στην 117 Π.Μ.

Παράκληση να ενημερώσετε και την Αερολέσχη αν τα στείλετε , ΑΛΛΩΣ να τα βάλετε στο γραμματοκιβώτιο της Αερολέσχης, στην είσοδο της πολυκατοικίας του γραφείου και να τα στείλουμε εμείς.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗ.

Υ.Σ. Για όσους έχουν πετάξει υπάρχει Αναμνηστικό Δίπλωμα , νε περάσετε από τα γραφεία να το πάρετε.     ΤΕΤΑΡΤΕΣ  19:30 – 22:00

ΤΟ Δ. Σ. της Αερολέσχης ΠΥΡΓΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 117 ΠΜ