Ανακοίνωση της ΟΑΣΗ για την χρηματοδότηση της ΠΑΣΕΓΕΣ

spot_img

Προτεινόμενα

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει και καταδικάζει την πρακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την χρηματοδότηση της ΠΑΣΕΓΕΣ μέσα από το ταμείο του ΕΛΓΑ με 1.800.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Ενώ χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφοι στο νομό Ηλείας δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ για ζημιές του 2016, παλιότερες και φετινές ή έχουν πάρει ψίχουλα, πλην των “ΕΛΓΑκηδων” η συγκυβέρνηση και το υπουργείο υποχρέωσαν τον ΕΛΓΑ να χρηματοδοτήσει τους καρακλοκένταυρους της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ, μόνιμος χειροκροτητής της αντιαγροτικής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα και υποστηρικτής και προπαγανδιστής της ΚΑΠ της ΕΕ, δηλαδή της πολιτικής ξεκληρίσματος μας, πληρώνεται και ακριβά μάλιστα για τις υπηρεσίες της από χρήματα των αγροτοκτηνοτρόφων, που θα έπρεπε να δοθούν ως αποζημιώσεις στους Ηλείους ή σε άλλους συναδέλφους ανά την Ελλάδα. Ο ίδιος ο κος Αποστόλου το παραδέχτηκε στην ελληνική Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή Νίκου Μωραϊτη.

Έπρεπε λέει να τα δώσουν γιατί το είπαν τα δικαστήρια. Αυτοί είναι. Εμείς οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Ηλείας, μαζί με τους συναδέλφους μας από Αιτωλοκαρνανία και Αχαϊα, πρέπει στην κυβερνητική φιέστα στην Πάτρα για τη δήθεν δίκαιη ανάπτυξη στις 30-31 Οκτώβρη να δώσουμε μαζί με την εργατική τάξη αγωνιστικό παρών ενάντια στα σχέδιά τους να στηρίζουν παραπέρα το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Να πούμε όχι στον ξεκληρισμό μας, όχι στην καταλήστευσή μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα