ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Ανακοίνωση του Διοικητή του Γ.Ν Ηλείας


Το γενικό Νοσοκομείο Ηλείας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση αλλά  και συναγερμό προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις παροχής υγείας, ύστερα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Το  Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό εργάζεται πυρετωδώς  προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που καθημερινά προκύπτουν, σε μια περίοδο που αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα γύρω από τη νόσο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για τον περιορισμό της.

Ήδη επιπτώσεις από τον  κορωνοϊό υπάρχουν και στο προσωπικό του Νοσοκομείου, την ώρα  που πέντε άτομα έχουν τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό, λόγω της επαφής τους με άτομα από συμμετείχαν στην προσκυνηματική εκδρομή.

«Αποτελεί  επιτακτική η ανάγκη  η  έκτακτη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου ώστε να προσληφθεί με έκτακτες διαδικασίες επικουρικό προσωπικό. Οι ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων αλλά και των επιπτώσεων από τη νόσο είναι σημαντικές, γεγονός που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από το υπουργείο Υγείας αλλά  και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς. Από την πλευρά μας προσπαθούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε να ανταποκριθούμε στις  δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται  στις μονάδες υγείας του Νομού, που βρίσκονται στο επίκεντρο πολλαπλών κρουσμάτων  κορονοϊού, τα οποία δυστυχώς έχουν αυξητικές τάσεις. Συνιστούμε να υπάρχει ψυχραιμία από όλους τους πολίτες και συγχρόνως η αναγκαία  αρωγή που απαιτείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος.

 

Ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας

Χρήστος Χριστόπουλος