Ανακοίνωση του κ.Χριστοφόρου για το δημοσίευμα

spot_img

Προτεινόμενα

Μετά από αυτά που διαβάσαμε όλοι χθες από γνωστό blogspot και πέσαμε από τα σύννεφα ,ήρθε η Αντίδραση, του  φανερά ενοχλημένου  κ.Χριστοφόρου με ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο  facebook.

Διαβάστε παρακάτω την Ανακοίνωση του:

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!!

Οι εκβιασμοί και οι συκοφαντίες του γνωστού αφερεγγυου site δεν θα περάσουν.Δεν θα μολύνουν μια λευκή και αμόλυντη πορεία στην ζωή μου στα κοινά του Δήμου και στον κόσμο των κυνηγων,που με επανεξέλεξαν τον Μάιο του 2018 με πλειοψηφία σαράντα τριών (43) στους συνολικούς σαράντα επτά (47) πελοποννησιακών συλλόγων.
Περικοπές αιρετικές μιας απόφασης έκπτωσης ως απλού μέλους του ΔΣ για μη τήρηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών Συλλόγων επιχειρεί να την μετατρέψει σε φτιαγμένες από αυτό ατασθαλίες.
Ήδη τον λόγο παίρνει ο Εισαγγελέας που προσφεύγω, όπως άλλοι οκτώ (8) μέχρι σήμερα.
Όταν ο κουρνιαχτός της σκόνης και της λάσπης πέσει, δεν θα έχει που να κρυφτεί, γιατί τώρα είναι μέσα της.Άλλωστε, λάσπη στον ανεμιστήρα δεν κολλάει.ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΝ.
Σε καλώ, κ. Δήμαρχε και αυτούς που είναι δίπλα σου να απόδοκιμάσετε αυτές τις τακτικές.Γιατι εσυ με ξέρεις καλά…
Αν ο πόλεμος πάει εκεί, τότε « γαία πυρί μιχθήτω»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

 

Η άποψη μας σαν Ilia.news !

Τα βάζει με το site…εκβιάζονταν λέει…θα πάει στο Εισαγγελέα λέει…του φταίει ο Δήμαρχος λέει…αλλά για την Ταμπακέρα καμία ανακοίνωση δεν λέει…

Ισχύουν αυτά που γράψανε ; Δεν ισχύουν ; Δεν μας αναφέρει….Το διαύγεια λέει ψέματα ; Δεν μας αναφέρει….Γιατί γράφει Πάτρα διαμονή δεν μας αναφέρει!!!

Τους Αναγνώστες του ενδιαφέρει η Ταμπακέρα και όχι αν εκβιαζόσασταν κ Χριστοφόρου!!!

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα