Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

spot_img

«Έχουμε κουραστεί να ακούμε υποσχέσεις και ευχολόγια. Αντιμετωπίζουμε  καθημερινά εδώ και καιρό μια απογοητευτική και αποκαρδιωτική εικόνα στο νοσοκομείο με ανενεργή την Παθολογική κλινική και προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων. Ως εργαζόμενοι εισπράττουμε την απογοήτευση του κόσμου, όταν δεν μπορεί να βρεθεί έγκαιρα ιατρός στα ΤΕΠ ,όταν η μία μετά την άλλη οι εφημερίες καταρρέουν, όταν συνεχίζεται η προκλητική  αυταρχική συμπεριφορά της ενιαίας διοίκησης προς τους ιατρούς της Ν.Μ Αμαλιάδας μεταφέροντας τους στον Πύργο με αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων που ελέγχονται για την νομιμότητα τους.

Η πίστωση χρόνου που μας ζητήθηκε λόγο αλλαγής της πολιτικής ηγεσίας και της δημοτικής αρχής  δεν μπορεί να λειτουργεί υποστηρικτικά όσων επιβουλεύονται την κατάρρευση μας. Θεωρούμε σε πολλά θέματα δεν είχαμε τα αντανακλαστικά αντίδρασης και η Διοίκηση της Ν.Μ Αμαλιάδας όφειλε να έχει κινηθεί γρηγορότερα για να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορεί να  υπάρχει πλέον άλλη καθυστέρηση. «Τα ψεύτικα τα λόγια  τα μεγάλα»  πλέον είναι περιττά. Από δω και πέρα πράξεις και έργα. Για μας πλέον οι πράξεις έχουν σημασία που μεταφράζονται σε εισαγωγές στην Παθολογική Κλινική, σε αύξηση των εφημεριών και  στην εύρυθμη λειτουργία των υπολοίπων νευραλγικών τμημάτων.

Απαιτούμε προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του νοσοκομείου και την αυτόνομη λειτουργία του. Δια αυτούς τους λόγους θα συγκαλέσουμε άμεσα γενική συνέλευση εργαζομένων ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα τεκταινόμενα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα