ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Αστέρα Αμαλιάδας


Μετά την απαγόρευση των οργανωμένων φιλάθλων να εισέλθουν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον φιλικό αγώνα με την Αχαϊκη, ανάρτησαν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook την παρακάτω Ανακοίνωση:

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει για τον Αστέρα μας και δεν κρύβουμε πως οι απαιτήσεις μας είναι πολύ μεγαλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές. Δυστυχώς η ομάδα δεν θα μας έχει στο πλευρό της σε αυτή την νέα προσπάθεια αφού φέτος σαν σύνδεσμος πήραμε μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Μετά την απαγόρευση μας στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον φιλικό αγώνα με την Αχαϊκη, οριστικοποιήσαμε πως δεν θα υπάρχει καμία οργανωμένη παρουσία των μελών μας στους ερχόμενους αγώνες της ομάδας μας.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η εχθρική στάση της διοίκησης που απικρατεί τον τελευταίο καιρό απέναντι μας με επαναλαμβανόμενες στοχοποιήσεις ορισμένων ατόμων του συνδέσμου μας.
Ο Αστέρας είναι ο λαός του και όσο κρατάει αυτός ο πόλεμος μόνο χαμένος μπορεί να βγει αυτός ο ματσωμένος πρόεδρος. Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε αγαπήσει αυτή την ομάδα και το έχουμε αποδείξει με την συνεχή παρουσία του συνδέσμου μας σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Υ.Γ. Έχουμε μάθει να πολεμάμε αυτούς που προσπαθούν να μας ρίξουν και να είστε σίγουροι οτι κανείς σας δεν μπορεί να μας τελειώσει.

ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΘΥΡΑ 6 – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ