ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ανακοινώθηκε η δημιουργία νέας κίνησης για τις εκλογές του ΕΒΕ Ηλείας


Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες στο Ilia.news & Amaliadanews ότι μια νέα κίνηση δημιουργείται, τελικά έφτασε στην τελική της φάση .

Ανακοινώθηκε η δημιουργία νέας κίνησης για τη διεκδίκηση του Επιμελητήριου Ηλείας – Στόχος η αναπτυξιακή πορεία του Νομού

Ενεργοί πολίτες της Ηλείας από όλους τους πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς χώρους, αποφάσισαν την συγκρότηση μίας νέας Επιμελητηριακής Κίνησης η οποία στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου. Οι συμπολίτες μας οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση διότι θεωρούν ότι τα τελευταία χρόνια, το Επιμελητήριο και οι πρακτικές της διοίκησης του απείχαν μακράν από το θεσμοθετημένο ρόλο του και από τις πραγματικές αναπτυξιακές ανάγκες του τόπου.

Υπηρετώντας την ανάγκη του οράματος, της επάρκειας και της προοπτικής για μία νέα αναπτυξιακή πορεία του Νομού, με οδηγό ένα Νέο Επιμελητήριο καλούμε τους συνηλείους Επαγγελματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή για ένα Επιμελητήριο που θα βρίσκεται δίπλα στον καθημερινά αγωνιζόμενα επαγγελματία του Νομού. Επικεφαλής της κίνησης ορίστηκε ο Κώστας Λάμπρος, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, πρώην Αντινομάρχης. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί η διακήρυξη της κίνησης.