25.8 C
Pýrgos
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανακοινώσεις με υπαινιγμούς και υπονοούμενα!

spot_img

Προτεινόμενα

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε σούπερ μάρκετ Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη τριών μελών της που αναζητούνται Εξιχνιάστηκαν συνολικά (20) περιπτώσεις σε Αχαΐα, Πύργο, Καλαμάτα, Φωκίδα,...

«Οι μάσκες έπεσαν, η συναλλαγή Σπηλιόπουλου-Φαρμάκη αποκαλύφθηκε!» – Η ενημέρωση των δημοσιογράφων απ’ τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.

 

«Οι μάσκες έπεσαν, η συναλλαγή ανάμεσα στον κ. Σπηλιόπουλο και στον κ. Φαρμάκη αποκαλύφθηκε. Οι πολίτες την Κυριακή θα δώσουν την απάντηση που πρέπει σε τέτοιες μεθοδεύσεις».

Αυτό επεσήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» ‘Αρης Γκατζόγιας, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων που φιλοξενήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Πάτρα.

Ο κ. Γκατζόγιας αναφέρθηκε και στις διαρκείς απουσίες του κ. Φαρμάκη από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και στην παρουσία του όταν έπρεπε να ψηφίσει υπέρ της Χρυσής Αυγής για την σύνθεση της Επιτροπής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής.

Ειδικότερα ο κ. Γκατζόγιας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ξεκινώντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους 130.000 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, αυξάνοντας κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό μας σε σχέση με το 2014.

Σήμερα όμως βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία πολιτική συναλλαγή ανάμεσα στον κ. Σπηλιόπουλο και τον κ. Φαρμάκη. Οι μάσκες έπεσαν. Η εμπιστοσύνη όσων ψήφισαν τον κ. Σπηλιόπουλο προδόθηκε. Έγινε αντικείμενο συναλλαγής. Τους ξεγέλασαν! Και τώρα τους παροτρύνουν να γίνουν δεκανίκι της δεξιάς.

Η συμμετοχή του κ. Σπηλιόπουλου στις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήταν μέρος ενός σχεδίου με στόχο να ξεγελαστούν οι δημοκρατικοί πολίτες. Δεν γνωρίζουμε με ποιο αντάλλαγμα, αλλά σίγουρα υπάρχει αντάλλαγμα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε υπόγεια συναλλαγή. Σε κάθε συναλλαγή όμως υπάρχουν τουλάχιστον δύο, και ο δεύτερος έχει ονοματεπώνυμο, Νεκτάριος Φαρμάκης, που τάζει τα πάντα αρκεί να παραδώσει την Περιφέρεια λάφυρο στο κόμμα του. Κρίνεται όμως κι εκείνος για την υπόγεια συναλλαγή.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να μην παρασυρθούν και να μην παραδοθούν στις δυνάμεις της δεξιάς.

Αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα για μια δημοκρατική – προοδευτική Περιφέρεια, δίπλα στον πολίτη. Μια Περιφέρεια με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και όχι μια Περιφέρεια κομματικό λάφυρο και προϊόν σκοτεινής συναλλαγής. Απομονώνουμε την υποκρισία και τον πολιτικό καιροσκοπισμό, ακούμε αυτό που λέει η καρδιά μας.      

Την ερχόμενη Κυριακή το ερώτημα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε είναι ξεκάθαρο :

Ποιον Περιφερειάρχη θέλουμε ;

  • Ποιός είναι ο Περιφερειάρχης που το έργο και  η αποτελεσματικότητά του αποτελούν εχέγγυο για την επόμενη μέρα, για το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας;
  • Ποιός είναι ο Περιφερειάρχης που οι πόρτες του γραφείου του ήταν και είναι μονίμως ανοικτές σε φορείς, συλλογικότητες αλλά και σε απλούς πολίτες;
  • Ποιός είναι ο Περιφερειάρχης που με την εντιμότητα και την ακεραιότητά του εγγυάται την καθαρή διαχείριση και το αδιαπραγμάτευτο σεβασμό της Περιφέρειας στο δημόσιο χρήμα;

Σε ΟΛΑ τα παραπάνω ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και νυν Περιφερειάρχης Αποστόλης Κατσιφάρας δήλωσε εμφατικά ΠΑΡΩΝ.

Άλλος είναι ο υποψήφιος που με την μηδενική του δράση τα τελευταία 9 χρόνια δηλώνει εκκωφαντικά  ΑΠΩΝ.

  • Είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης που από το 2011 έχει απουσιάσει σχεδόν από τις μισές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (82/187) καταδεικνύοντας με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο την αδιαφορία του για τα προβλήματα της Περιφέρειας
  • Είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» ο οποίος σε επτά (7) συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου από το 2011 για την Πατρών –Πύργου ΑΠΟΥΣΊΑΖΕ στις πέντε (5) από αυτές, εκ των οποίων δύο (03-04/2015) διεξήχθησαν στον Πύργο.
  • Είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης που αρνείται κατηγορηματικά τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ αφού έχει προσκληθεί τις τελευταίες ημέρες δύο φορές σε ντιμπέιτ με τον Περιφερειάρχη και έχει αρνηθεί, απόρροια της παντελούς έλλειψης συγκροτημένου και κοστολογημένου προγράμματος για την Π.Δ.Ε. Απών και εδώ…
  • Είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης που αν και διατυμπανίζει την ευαισθησία του για το Περιβάλλον, δεν είχε την ευθιξία να παρουσιαστεί σε καμία από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος.
  • Ήταν όμως παρών στην υπερψήφιση για την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής στις 28-03-2017.

Απών απ’ τις συνεδριάσεις, Απών απ’ τις διεκδικήσεις, Απών από όλες τις μάχες που δώσαμε για τους συμπολίτες μας.

Είναι προφανές ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να αποτελέσει λάφυρο του κάθε κομματάρχη

Οφείλουμε να σχηματίσουμε την απαραίτητη κοινωνική συμμαχία που θα εκφραστεί από το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων που επιθυμούν μια Περιφέρεια ανοικτή στους πολίτες! Είναι μια πορεία που μόνο ο Απόστολος Κατσιφάρας μπορεί να εγγυηθεί».

 

Η τοποθέτηση του Εκπρόσωπου Τύπου του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» ‘Αρη Γκατζόγια, στο ΒΊΝΤΕΟ:

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με τη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης μας επαναλάβαμε τις προεκλογικές μας θέσεις και αναλύσαμε το μήνυμα των περιφερειακών εκλογών.

Σήμερα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον Περιφερειάρχη με ύβρεις και υπαινιγμούς. Για λαγούς, συναλλαγές, ψέματα και άλλους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους και την απώλεια της ψυχραιμίας τους.

Δε θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει να πορευθούν.

Εμείς δεν είχαμε χρίσματα, δεν είχαμε μηχανισμούς, δεν είχαμε κόμματα πίσω μας. Απευθυνθήκαμε μόνοι μας στο λαό με τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας και την προσωπικότητα μας. Και είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων.

Άλλοι έκαναν συναλλαγές με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να περισωθούν. Κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Και για να μην ξεχνιόμαστε άλλοι είναι αυτοί που στις δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ (2015) κρύφτηκαν η δραπέτευσαν.

Ας μην αγωνιούν όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές του και τις οργανώσεις τους τρέχουν να κρυφτούν πίσω από τη δική τους υποψηφιότητα για να προωθήσουν τις κομματικές τους επιδιώξεις.

Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη ,γνώση και κρίση. Επομένως ελεύθερα και με συνείδηση της ευθύνης τους θα αποφασίσουν ανεπηρέαστοι για το μέλλον της Περιφέρειάς μας.

Προφανώς δε θα συνεχίσουμε το διάλογο με ανθρώπους που βρίσκονται σε πανικό μήπως και χάσουν την καρέκλα τους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα