ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Αναστάτωση από κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Πύργου


Αναστάτωση από κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Πύργου 

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Νοσοκομείο του Πύργου μετά τη γνωστοποίηση ότι νοσηλεύτριά του βγήκε θετική στο τεστ του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Πύργου έλειπε με άδεια και όταν επέστρεψε υποβλήθηκε στο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της τόσο μέσα, όσο και έξω από το Νοσοκομείο. 

 

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κατάτουλα 

 

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Δήμου Πύργου στην είδηση αυξημένων θετικών κρουσμάτων κορωνοιού στο Καράτουλα. 

Από νωρίς χθες το πρωί, ο δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Γιάννης Βαρελάς, έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις και επικοινώνησαν με τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα άμεση ήταν η τηλεφωνική επαφή με τον συντονιστή ΕΟΔΥ 6ης ΥΠΕ για Ηλεία και Αχαΐα κ. Χαράλαμπο Μπακόπουλο. 

Ο κ. Μπακόπουλος όπως ενημέρωσε, έδωσε αμέσως εντολή σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρεθεί το μεσημέρι στο Καράτουλα προκειμένου να προβεί στην ιχνηλάτηση επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. 

Επιπλέον, χαρακτήρισε την περιοχή του Δήμου σε “καλό επίπεδο” αναφορικά με τα όποια κρούσματα, και σημείωσε πως είναι στο χέρι όλων των πολιτών με προσοχή και τήρηση των μέτρων να παραμείνει στο “κίτρινο” (που είναι το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο).