ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασόπουλος για ΚΟΕ: “Δεν πρέπει να υπάρχει ίση κατανομή οικονομικών βαρών;”


Τον προβληματισμό του για τον ορισμό του Επειού να αγωνιστεί στον όμιλο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο προπονητής του Επειού Λάμπρος Αναστασόπουλος. Ως γνωστόν, η ηλειακή ομάδα, καλείται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στα Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α2. Ο ορισμός αυτός “σκάνδαλο”, καθιστά αμφίβολη τη δυνατότητα μετάβασης της ομάδας για τα παιχνίδια αυτά.

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, με ανάρτησή του πριν από λίγο, ανέφερε:

“ΠΕΡΙ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Χωρίς να μου αρέσει να γκρινιάζω… Θα πρέπει η ομοσπονδία (K.O.E.) να δει λίγο το θέμα των «κληρώσεων» – ορισμών ώστε να υπάρχει ίδια ή ίση μεταχείριση έναντι των ομάδων.

Η ομάδα μας (ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ) ορίστηκε να αγωνιστεί το ερχόμενο διήμερο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής στην Θεσσαλονίκη σε όμιλο με τις ομάδας ΦΟΙΒΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ και ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΜΕΤ/ΣΗΣ.

Το οποίο σημαίνει τα δύο σωματεία της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν στο «σπίτι» τους, χωρίς μετακινήσεις και χωρίς να σπαταλήσουν ούτε ένα ευρώ.

Ταυτόχρονα το κόστος για την ομάδα της Αμαλιάδας για μετακίνηση και διαμονή της αποστολής ειναι περίπου 2500€. Ανάλογο και το ποσό για την ομάδα των Αθηνών που προήλθε απο κλήρωση (web) και όχι ορισμό (οπως η ομάδα του Επειού Ήλιδας).

Δεν είναι προφανές για την ομοσπονδία οτι θα πρεπει να υπάρχει ισοβαρής κατανομή των οικονομικών βαρών μεταξυ των ομάδων που θα πρέπει να συμμετάσχουν επι ίσοις όροις στους αγώνες ?? Δεν θα πρέπει να κριθούν οι ομάδες με αγωνιστικά και όχι οικονομικά κριτήρια ??
ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…….

ΥΓ1. Με τις ομάδες του ΟΞΥΓΟΝΟΥ και ΦΟΙΒΟΥ τρέφουμε συναγωνιστικά (έως αδελφικά) αισθήματα και εύχομαστε τα καλύτερα αποτελέσματα.
ΥΓ2. Οφείλω να αναγνωρίσω την προσπάθεια της ΚΟΕ να ολοκληρώσει όλα τα πρωταθλήματα σε σχέση με άλλα αθλήματα (ομοσπονδίες) που διέκοψαν οριστικά όλους τους αγώνες (εύκολη λύση). Ας τα κάνει όσο το δυνατόν με σωστά κριτήρια και δίκαιες συνθήκες”.