Αναστασόπουλος: «Καλή επιτυχία Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου»

spot_img

Προτεινόμενα

Τη δική της σημασία είχε η παρουσία του πρώην προέδρου της ΕΠΣΗ και πρώην προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ, Άγγελου Αναστασόπουλου. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε την διαδρομή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα από τον Αστέρα Αμαλιάδας, φτάνοντας σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις, σαρανταπέντε χρόνια μετά την άνοδο του Αστέρα στη Β’  Εθνική και σαράντα χρόνια από την τελευταία φορά που συμμετείχε ενεργά σε Γενική Συνέλευση, εξήγησε τους δυο λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί. Ο πρώτος ήταν η αγάπη του για την ομάδα και ο δεύτερος ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Και οι δυο αυτοί λόγοι, επανέφεραν στο προσκήνιο έναν άνθρωπο που αποτέλεσε για δεκαετίες κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Αμαλιάδας και της Ηλείας και για δεκατέσσερα χρόνια είχε αποσυρθεί από το χώρο ολοκληρωτικά. Ακόμα μια επιτυχία και αυτή του Θανάση Παπαγεωργίου, να ενεργοποιήσει έναν άνθρωπο με εμπειρία και πορεία τέτοια στο χώρο, ανεκτίμητη. Μια ακόμα ένδειξη ότι ο Αστέρας μπαίνει πλέον σε άλλη τροχιά και πολλά πράγματα αλλάζουν.

Ο Άγγελος Αναστασόπουλος μάλιστα, πέραν των όσων είπε, μοίρασε στα ΜΜΕ και μια γραπτή δήλωσή του, η οποία είναι η ακόλουθη:

«Η στιγμή είναι ιστορική για τον Αστέρα μας, διότι από σήμερα αναλαμβάνει τις τύχες του ο άξιος και καταξιωμένος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, με στόχο να κάνει η ομάδα βήματα μπροστά και να ξεφύγει από εκεί που βρισκόταν.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει υψηλούς στόχους. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι γνώστης του πώς διοικείται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά έχει και τεράστιες γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου και προέδρους ομάδων, σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε, ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον Θανάση Παπαγεωργίου, διότι τα έργα του, οι επιχειρηματικές του πράξεις και ενέργειες μέχρι τώρα, στην Αθήνα, στην Αμαλιάδα,  στην Κουρούτα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλούν από μόνες τους.

Καλώ τους φιλάθλους σε πανστρατιά κοντά στον Αστέρα.

Καλή επιτυχία Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα