ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ανδρέας Μαρίνος: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς αγορά»

  • 8
    Shares

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ανδρέας Μαρίνος: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς αγορά»

Γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία είχε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Γαστούνης κ. Φώτη Κορδοπάτη, Βαρθολομιού κ. Χρήστο Ντόλα και Τραγανού κ. Νίκο Τσάκωνα, με θέμα την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων μετά την υγειονομική κρίση.

Ο δήμαρχος με αίσθημα ευθύνης και χωρίς λαϊκισμούς παρουσίασε προτάσεις και μέτρα για τη στήριξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή που δημιούργησε η υγειονομική κρίση.

«Χωρίς  αγορά, χωρίς παραγωγή, ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς αγορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής καθώς και όλων των επαγγελματοβιοτεχνών με στόχο να μείνει πίσω το δραματικό δίμηνο και να ανακάμψει η αγορά με σταθερά βήματα και να μη χαθούν θέσεις εργασίας.

Και οι τρεις πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων χαρακτήρισαν την συνάντηση θετική τονίζοντας ότι «κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Η πολύωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο (8/5) παρουσία αντιδημάρχων και της προϊσταμένης των Οικονομικών –Διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου.


  • 8
    Shares