ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέας Μαρίνος: Ο “Αίας Γαστούνης κάνει υπερήφανο τον Δήμο Πηνειού”

  • 161
    Shares

Ο «Α.Σ. Αίας Γαστούνης» είναι η ομάδα από την Ηλεία που πήρε το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες, το ιστορικό σωματείο της Γαστούνης επιστρέφει σε Εθνικές κατηγορίες ως πρωταθλητής της Α1. Μάλιστα, αν προχωρήσει η συγχώνευση της Super League 1 με τη Football League, ο Αίας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τρίτη κατηγορία της εθνικής ποδοδσφαιρικής πυραμίδας.

Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, εκπροσώπους του ιστορικού συλλόγου, που όπως ανέφερε: ” Κάνει υπερήφανο το Δήμο“.

Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και ευχήθηκε αυτή η νικηφόρος πορεία να έχει συνέχεια. Επίσης  δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Πηνειού θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε μέσο τους στόχους, τις επιδιώξεις, τις φιλοδοξίες και τα οράματα του ιστορικού συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του Αίαντα που επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο ήταν οι εξής:  Ο Πρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας, ο  Επίτιμος Πρόεδρος Θανάσης Θεοδόσης, ο Ταμίας Τάσος Αράπογλου και ο  Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Κορμπάκης.

Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος επί θεμάτων Αθλητισμού Σπύρος Βασιλείου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Πηνειού Δημήτρης Δήμου.


  • 161
    Shares