ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέας Παπαδάτος: “Ο Αστέρας έχει προπονητές…”


Στην έναρξη του σχεδιασμού του Αστέρα βρίσκεται ο Ανδρέας Παπαδάτος, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, αλλά και ελάχιστη οικονομική βοήθεια, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουν τις επόμενες μέρες να δημιουργηθεί ένας κορμός, ο οποίος θα μπει στο γήπεδο να δουλέψει, ξεκινώντας την προετοιμασία.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Παπαδάτος, έχει έρθει σε συζητήσεις με 6-7 ντόπιους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους βρίσκεται και κοντά στη συμφωνία μαζί τους. Παράλληλα, υπάρχουν 5-6 ποδοδφαιριστές από την Κ16, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προαχθούν στη μεγάλη ομάδα, έτσι ώστε α δημιουργηθεί ένα γκρουπ το οποίο θα πιάσει δουλειά. Και συνάμα, τις επόμενες μέρες, να έρθουν κι άλλες προσθήκες σταδιακά.

Ο Ανδρέας Παπαδάτος, σε ερώτησή μας, αν έχει υπάρξει συμφωνία με προπονητή, απάντησε ότι “ο Αστέρας έχει προπονητές”, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το στίγμα, ότι αυτή η νέα προσπάθεια, θα έχει τους Λύσσανδρο Τζαβάρα και Φίλιππο Μαρκόπουλο, να έχουν και την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης των ομάδων του Αστέρα, πρώτης ομάδας και Ακαδημιών. Με αυτό τον τρόπο στέλνει και ένα μήνυμα ότι η νέα αυτή προσπάθεια, θα έχει βασικό της άξονα την ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα τμήματα υποδομής.