ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Ανδραβίδα: Βανδαλισμοί στο κλειστό Γυμναστήριο “Αέθλιον”


Η Πρόεδρος του ΝΠ Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κα. Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα, κατήγγειλε τους βανδαλισμούς που γίνονται από αγνώστους στο κλειστό γυμναστήριο της Ανδραβίδας “Αέθλιον” και κάλεσε τις ομάδες, τα σωματεία και τα μέλη να σέβονται τον χώρο.

Η κα. Γεωργιοπούλου, ανέφερε πως το “Αέθλιον”, αποτελεί στολίδι για τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τους όμορους δήμους και για ολόκληρο τον Νομό Ηλείας, ενώ τόνισε πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε συντηρηθεί και πέρασε στη φροντίδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του ΝΠ Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, συντηρήθηκε και παραδόθηκε στα σωματεία και στον κόσμο.

Ακόμα, η κα. Γεωργιοπούλου επεσήμανε πως αναμένεται να ολοκληρωθεί ο περιβάλλοντας χώρος με την δέσμευση του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Παλαιολόγου και του κ. Τάσου Μυλωνόπουλου.

Επίσης, παρακάλεσε τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο γυμναστήριο, πριν και μετά την προπόνηση να τα επιτηρούν και να φροντίζουν ώστε η συμπεριφορά τους να είναι κόσμια, ενώ ανέφερε τα ίδια όσο αφορά για τα Σωματεία , να φροντίζουν ώστε να διατηρούν τον χώρο καθαρό.