ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδριόπουλος: «Η χαρά μας κρατάει μια μέρα…»


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, μετά τη νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αίαντα. Μια νίκη, η οποία φανέρωσε και κάτι άλλο. Οι «μπαταρίες» της ομάδας, αντέχουν, με αποτέλεσμα, για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Αίας να παίρνει τη νίκη στο δεύτερο μέρος, κυριαρχώντας μετά το 70΄κατά κράτος στο παιχνίδι.

Η διακύμανση και ο ρυθμός του παιχνιδιού σήμερα στα Βραχνέικα, ήταν ένα «καρμπόν» της εικόνας του παιχνιδιού της Κυριακής στο Αίγιο. Στοιχείο και αυτό, το οποίο αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά σε εργοδυναμικό επίπεδο που έχει γίνει από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έτσι θα ξεκινήσω. Και αυτό επειδή περάσαμε νικηφόρα μέσα από δυο πολύ δύσκολες έδρες, με δυο εξαιρετικές ομάδες. Πήραμε έξι βαθμούς. Σήμερα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω πλαστικού, πήραμε τη νίκη. Αυτό μας κάνει χαρούμενους, μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Η χαρά όμως, θα πω ό,τι είπα και την Κυριακή,  κρατάει μια μέρα. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε. Στα του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Αίας ήταν πολύ προσεκτικός. Περιόρισε μια γρήγορη και καλή στο ένας εναντίον ενός, πεντάδα επιθετικών., Ξέραμε ότι είχε απουσίες στην άμυνα και προσπαθήσαμε με το δικό μας παιχνίδι να δημιουργήσουμε καλές στιγμές. Είχαμε 7-8 καλές φάσεις, αλλά με στενοχωρεί ότι πετύχαμε γκολ μόλις στην πέμπτη καλή στιγμή. Μετά και το δεύτερο τέρμα που ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο, μετά από μια τρομερή απόκρουση του Αντωνόπουλου, φτάσαμε στο δεύτερο γκολ που μας έδωσε μια άνετη τελικά νίκη, αλλά και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον».

 

Για το γεγονός ότι σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ο Αίας φτάνει στη νίκη στο δεύτερο μέρος, ο  Ανδριόπουλος απάντησε:

«Ο Αίας κατάφερε να έχει μια ομάδα με παίκτες πρωταγωνιστές στο τοπικό πρωτάθλημα, η οποία έχει χτιστεί από πέρσι. Μας βοήθησε και η συγκυρία να πάρουμε κι άλλους παίκτες από το τοπικό, με εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα μας έχει και βάθος πλέον. Από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, είπαμε με όλους τους συνεργάτες, ότι πρέπει να ξεκινήσουμε έγκαιρα προπονήσεις. Σε συνεργασία με τον Λάμπη Κάρδαρη και τη διοίκηση, θέσαμε το πλάνο δουλειάς. Στο ξεκίνημα, πήραμε τα εργομετρικά τεστ, συζητήσαμε με τον Κώστα Νιπεργιάλη και καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας.  Από την πρώτη μέρα της διακοπής, είχαμε δώσει ειδικό πρόγραμμα στους παίκτες. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων, έδειξαν ότι οι παίκτες είχαν ακολουθήσει σε καλό επίπεδο τις οδηγίες. Ξεκινώντας πάλι όλη ομάδα προπονήσεις, ήταν δεδομένο ότι μας περίμενε αρκετή προσπάθεια. Ο Κώστας Νιπεργιάλης κάνει μια άψογη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Μπορώ να πω ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και θα μπορούσε να είναι και ακόμα καλύτερα, αν είχαμε από την αρχή κάποια παιδιά στις προπονήσεις που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Όμως δουλεύουμε και με τον χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι. Θα έχουμε να διαχειριστούμε και την κούραση σε αυτό το σημείο, ωστόσο πιστεύω στην ποιοτική δουλειά που κάνουμε στην ομάδα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτή θα έρθει μέσα από τη ροή των παιχνιδιών».