ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδριόπουλος: «Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας»


Για το αν πρέπει να περιμένουμε έναν Αίαντα ο οποίος θα ζητήσει τη νίκη απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, ή μια ομάδα η οποία θα επιχειρήσει να θωρακίσει πρώτα τα μετόπισθεν και να ψάξει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν επιθετικά, απάντησε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος:

«Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Η ομάδα μας δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει και το αμυντικό κομμάτι, αλλά και το επιθετικό. Αυτά τα δυο είναι συνδυασμός του ενός με το άλλο. Ασφαλώς γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα, όμως ο Αίας έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα με τις δικές τις αρετές, τη δική της φιλοσοφία. Εκείνο το οποίο θα κληθούμε να προσαρμόσουμε, θα είναι το πλάνο μας πάνω στα δεδομένα της εποχής. Έχουμε ένα Πρωτάθλημα το οποίο βαδίζει προς το τέλος, αλλά ταυτόχρονα και ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από εξάμηνη διακοπή και άρα χωρίς μια κανονική πορεία προπονήσεων αυτό το διάστημα».

Αναφορικά με την πορεία του Ηλία Κουλούρη, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, αν και σαφώς είναι πολύ δύσκολο να περιμένει κανείς ότι θα μπορέσει ο επιθετικός της ομάδας είναι 100% έτοιμος. Πέρα από τις γνωστές έως τώρα απουσίες, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Αίαντα.