ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ-Ηλείας: Στην Ηλεία την Κυριακή ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β.Κόκκαλης


 

Στον Νομό Ηλείας θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης ύστερα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ειδικότερα, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Νίκος Κατσαμπέρης ανέφερε πως ο κ. Κόκκαλης θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που επικρατούν στην Ηλεία, ενώ ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Ηλείας κ. Τάκης Τσιλιμίγκρας ενημέρωσε το πρόγραμμα του Υφυπουργού και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί της Κυριακής ο κ. Κόκκαλης θα επισκεφθεί το Κτήμα Μερκούρη και στις 11:30 θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και στη συνέχεια θα γίνει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΓΟΕΒ κ. Νίκο Φάμελο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών κ.Θοδωρή Βασιλόπουλο.

Τέλος, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ηλείας, στον Πύργο, ενώ ο κ. Τσιλιμίγκρας αναφέρθηκε και στην εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΠΕΔ στον Πύργο. Παράλληλα ο κ. Τσιλιμίγκρας κάλεσε όποιον μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα, ρούχα ή οτιδήποτε άλλο, να επισκεφθεί τα γραφεία των ΑΝΕΛ στον Πύργο ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 26210-37212.