Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Κάστρου

spot_img

Προτεινόμενα

«Με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» ως ενεργοί πολίτες του Κάστρου, αποφασίσαμε την ίδρυση ενός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ με την ονομασία «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Κάστρου».

Ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο και χαρισματικό. Αισθανόμαστε την ανάγκη και το χρέος να τον διατηρήσουμε και να συμβάλουμε στην αναβάθμισή του, με αφοσίωση στη ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε όλα εκείνα που μας ενοχλούν και να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα το τόπου μας με αποτελεσματική διοίκηση όπου τα αυτονόητα δε θα παρουσιάζονται ως επιτεύγματα.

Επιμένουμε σε μια συμμετοχική και ανεξάρτητη πρόταση διευρυμένη και ικανή, απαλλαγμένη από κομματικές σκοπιμότητες, αξιοποιώντας όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν, χωρίς ιδιοτέλεια για να γίνει το Κάστρο το χωριό που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ως Ανεξάρτητος Τοπικός Συνδυασμός τόσο εμείς όσο και οι πολίτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια μας, έχουν απόλυτη ελευθερία στην επιλογή και εκλογή Δημοτικού Συνδυασμού και Δημάρχου που επιθυμεί ο καθένας.

Πρόθεση μας είναι να συνεργαστούμε αλλά και να πιέσουμε αν χρειαστεί, όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα. Με την ανακοίνωση αυτή, δηλώνουμε πρώτη φορά και επίσημα την πρόθεση μας να κατέλθουμε ως Ανεξάρτητος Τοπικός Συνδυασμός στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου διεκδικώντας την ψήφος σας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

1)Αρβανίτης Ευστάθιος του Γεωργίου

2)Ασημακόπουλος Χρήστος του Γρηγορίου

3)Μανιάτη Τσελεπή Ευαγγελία του Ιωάννου

4)Νικολουτσόπουλος Σωτήριος του Γεωργίου

5)Πανταζή Κατσιγιάννη Δέσποινα του Διονυσίου

6)Σέσης Χρήστος του Ιωάννου

7)Σκουφούλα Χαριτωμένη του Νικολάου»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα