ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε με «αιχμές», η δημοτική σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Βασιλική Κομπορόζου


Την ανεξαρτητοποίησή της από την δημοτική παράταξη «Συμφωνία Πολιτών» του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, γνωστοποίησε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασιλική Κομπορόζου, με επιστολή που απέστειλε στο δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.

Στην επιστολή η κ. Κομπορόζου επισημαίνει ότι «ως δημοτική σύμβουλος ένιωσα απαξίωση και χωρίς λόγο και άποψη , καλούμενη απλά ως διακοσμητικό στοιχείο να επικυρώσω με την ψήφο μου τις ειλημμένες αποφάσεις» και συγχρόνως ασκεί κριτική στον «τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων θεμάτων όπως και επίλυσης προβλημάτων από την Δημοτική Αρχή».

Ειδικότερα στην επιστολή η κ. Κομπορόζου αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε ,

Με την επιστολή μου αυτή , δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική παράταξη «Συμφωνία Πολιτών».

Όλο αυτό το διάστημα έκανα υπομονή και επεδίωξα να δώσω χρόνο προκειμένου να κρατήσω ζωντανό το όραμα για το οποίο συμμετείχα στην παράταξη σας , όραμα με το οποίο εμπνεύστηκα τόσο εγώ όσο και η μεγάλη πλειοψηφία του δήμου, χάριν του οποίου μας εμπιστεύτηκαν. Δυστυχώς όμως, δεν έγινε πράξη.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων θεμάτων όπως και επίλυσης προβλημάτων από την Δημοτική Αρχή.

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και πολιτικής αβεβαιότητας όπου τίποτα δεν μένει κρυφό και κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν παρά το μόνο που μπορεί είναι να του κλέψει την ελπίδα , η συνείδηση και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να στηρίζω αποφάσεις χωρίς ουσιαστικές και αποφασιστικές λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου.

Επίσης ως δημοτική σύμβουλος ένιωσα απαξίωση και χωρίς λόγο και άποψη , καλούμενη απλά ως διακοσμητικό στοιχείο να επικυρώσω με την ψήφο μου τις ειλημμένες αποφάσεις.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα , η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου , παρότι απουσιάζω πολλά χρόνια .

Κάνω σαφές ότι από την θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα προσπαθήσω για το καλό του τόπου και τα συμφέροντα των δημοτών , κάτι που δεν μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω όσο ήμουν στην παράταξή σας και ειλικρινά πιστεύω, οτι μ’αυτήν την επιλογή θα μπορέσω να προσφέρω περισσότερα στους συνανθρώπους μου , αγωνιζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις , αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό ή άλλο κόστος μου αναλογεί , επιδιώκοντας να μείνω στις συνειδήσεις των συνδημοτών μου ως άξια εκπρόσωπός τους.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται.

Με τιμή,

Βασιλική Κομπορόζου

Δημοτική Σύμβουλος».

Από την πλευρά του εξάλλου ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με δηλώσεις του ανέφερε ότι η εν λόγω δημοτική σύμβουλος είχε ελάχιστες παρουσίες στα όργανα του δήμου, επισημαίνοντας συγχρόνως ότι «θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση της ώστε να μπορέσει κάποιος άλλος να προσφέρει με την παρουσία του».