ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού Γιάννης Καραμπίνης  Δ

  • 14
    Shares

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού Γιάννης Καραμπίνης 

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε σήμερα, στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού, ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Γιάννης Καραμπίνης, διαμαρτυρόμενος για παραγκωνισμό προς το πρόσωπό του αλλά και προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δημοτικής Περιφέρειας Τραγανού. 

Αναλυτικότερα στη δήλωσή του ο κ. Καραμπίνης αναφέρει: 

 

«Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. 

Αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης. Η πορεία μου μέχρι σήμερα και ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω έτσι όπως ξεκίνησα. 

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον παραγκωνισμό μου από τον Δήμαρχο Πηνειού και ανθρώπους του περιβάλλοντός του, γεγονός που αντανακλά στον τρόπο προσέγγισης σοβαρών θεμάτων που αφορούν τους συνδημότες μου, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού, το οποίο είναι εμφανώς παραμελημένο από τη νέα Δημοτική Αρχή. 

Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να στηρίξω τέτοιες λογικές – επιλογές και με λύπη μου δηλώνω ότι οι προεκλογικές μας υποσχέσεις θα παραμείνουν ανεκπλήρωτες. 

Ασχολήθηκα με τα κοινά έχοντας ως γνώμονα το καλό του τόπου μου, κάτι όμως που δεν μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό και αναγκάζομαι να λάβω την απόφαση της ανεξαρτητοποίησής μου. 

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πηνειού θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου Πηνειού και για τα συμφέροντα των δημοτών. 

Σε αυτούς άλλωστε λογοδοτώ και θέλω να τους κοιτάω στα μάτια. 

Γι’ αυτό και θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. 

 

Γιάννης Καραμπίνης 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πηνειού» 

 


  • 14
    Shares