Δευτέρα, 25 Απριλίου, 2022
22.4 C
Pýrgos

Ανεξαρτοποίηση με αιχμές από τον Θεοδωρή Κόρδα

spot_img

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πριν από λίγο υπέβαλα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου επιστολή με την οποία δήλωσα την αποχώρησή μου από την παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και την απόφασή μου να παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Μετά από χρόνια συμπόρευσης με τον Γιάννη Αργυρόπουλο, υποχρεώνομαι να εκφράσω την καθολική αντίθεσή μου με το περιεχόμενο και το ύφος της ασκούμενης πολιτικής εκ μέρους της δημοτικής αρχής, με την οποία συμπαρατάχθηκε η παράταξη με την οποία εξελέγην δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης.

Λόγοι πολιτικής συνέπειας σε συνδυασμό με την ανυπαρξία ουσιαστικού έργου προς όφελος των συνδημοτών μου και την αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στην άλλη άποψη υπαγορεύουν στη συνείδησή μου την απόφασή μου αυτή ως απολύτως επιβεβλημένη. Εξάλλου, τη διαφωνία μου αυτή την έχω εκδηλώσει σε πολλές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καταψηφίζοντας τις επιλογές της δημοτικής αρχής.

Η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να στέκομαι δίπλα στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους με γνώμονα την αξιοπρέπεια και τη διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά.

Θεόδωρος Κόρδας
 Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Ωλένης Δήμου Πύργου

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα