Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
22.4 C
Pýrgos

ΑΝΟΙΞΑΜΕ την προεκλογική περίοδο και ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

spot_img

Αναγνωρίζοντας, εν όψει εκλογών, την κατακραυγή των… βαινόντων προς την ανάπτυξη Ελλήνων, ο ικανότατος στα μεγάλα ψέματα “Αλέξης πρωθυπουργός”, το γύρισε και…”στα ψεύτικα τα λόγια τα μικρά” αλλά, εξ ίσου αποδοτικά, τόσο στους απελπισμένους ανέργους, όσο και στους κολλημένους στις κυβερνητικές τους καρέκλες, «βολεμένους» της παρέας του!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ:

 

  • Προσλήψεις 15.000 εκπαιδευτικώνχωρίς διαγωνισμό στο Δημόσιο, μέχρι το 2021!

Πονηρός ο μικρότατος πρωθυπουργός(!) σου λέει, κάτσε να τους «κλειδώσω» μέχρι τότε ώστε, να με…επανακολλήσουν στην καρέκλα μου, και βλέπουμε τι ακροβατικό θα τους παρουσιάσω, αργότερα!

Τους τραβάει και μία…μοριοδότηση και ο χορός καλά                          κρατεί!

ΆΣΕ καλύτερα να μη μπλέκουμε με ΑΣΕΠ !

  • Και από την άλλη, ο άλλος ντελάλης, καθηγητής σ’ αυτά Γιαβρόγλου, «ξεφωνίζει» γιαΠανελλαδικές δύο ταχυτήτων:

Οι «πράσινες» και οι «κόκκινες»…οι θαλασσιές τους οι χάντρες!…( Με χάντρες πάρθηκε ολόκληρη  Αμερική ).Θα χωρίσουν, λέει, τις σχολές σε «πράσινες», για εισαγωγή μόνο με το απολυτήριο, και «κόκκινες» για εισαγωγή με πανελλαδικές! Ό εστί μεθερμηνευόμενο:

Τώρα που «λεφτά και δουλειές δεν υπάρχουν», αλλά χρειαζόμαστε ψηφαλάκια-δόλωμα, ας διαμορφώσουμε μία αγορά εργασίας που θα έχει δύο πατώματα στη κοινωνική γαλέρα: Στο αμπάρι, οι κωπηλάτες των 200 ευρώ και οι περιζήτητοι και μορφωμένοι, upper class και… «άσπρα καράβια τα όνειρά τους»!…

         Όμορφος κόσμος…Συριζανελικά πλασμένος!

         Ακούσατε – ακούσατε…Ψηφίσατε – ψηφίσατε!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα