ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡ

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για την 1η Αποκριά 2020 στον Πύργο


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου μετά την πρώτη ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία αποκριάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμο Πύργου. Η “1η Αποκριά” είναι πλέον γεγονός και οργανώνεται με ταχύτατους ρυθμούς από την ομάδα που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των δράσεων.

Ήδη, σύλλογοι, φορείς και πολίτες έχουν δηλώσει το παρών σε πλήθος εκδηλώσεων με αποκορύφωμα αυτών την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή της παρέλασης ο Δήμος Πύργου  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους  ( σχολεία (αβάθμιας και ββάθμιας εκπαίδευσης), παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, σχολές χορού, σχολές ξένων γλωσσών, μουσικά συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορευτικούς συλλόγους, καφετέριες, χορωδίες, ωδεία, ιδιώτες κ.α. ) να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο τηλέφωνο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού 26213 62409.

 

Εκδηλώσεις παντού

 

Επιπλέον ο Δήμος Πύργου και ο ΔΟΠΠ ενημερώνει ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 16 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη γιορτή που θα στηθεί την Καθαρά Δευτέρα στο Κατάκολο 2 Μαρτίου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν στο κέντρο της πόλης αλλά θα επεκταθούν σε κάθε γειτονιά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.